YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Tehosta toimintaa Microsoft Bookingsin ja Power Automate -liittimen avulla

11.12.2023

Microsoft Bookings tapaamisten ajanvaraukseen tehostaa minkä tahansa organisaation toimintaa automatisoimalla prosesseja Power Automate -liittimen avulla.

Nykypäivän hektisessä maailmassa Microsoft Bookings tarjoaa tehokkaan työkalun tapaamisten varaukseen ja hallintaan, yksinkertaistaen tapaamisten varausprosessia kaikille yrityksille tai organisaatioille.

Työkalun avulla asiakastapaamisten aikataulujen tekeminen helpottuu ja yritysten kalentereiden hallinta onnistuu saumattomasti.

Microsoft tarjoaa Power Automate -liittimen, jonka avulla yritykset voivat automatisoida ja optimoida tapaamisten hallinnan työnkulkujaan ja hyödyntää Microsoft Bookingsin ominaisuuksia entistä paremmin.

Microsoft Bookings helppoon tapaamisten varaukseen

Microsoft Bookings on käyttäjäystävällinen tapaamisten aikataulutussovellus varauksien vaivattomaan hallintaan. Sen avulla asiakkaat voivat itse varata aikoja yrityksen henkilöstön ja palveluiden saatavuuden perusteella verkkosivujen kautta.

Yksinkertainen ja helposti muokattava käyttöliittymä auttaa säästämään minkä tahansa palvelukeskeisen yrityksen tai organisaation sekä sen asiakkaiden aikaa ja vaivaa välttämällä ajanvaraukseen liittyvät sähköpostikeskustelut tai puhelut.

 • Muokattavat varaussivut: Yritykset voivat luoda oman brändin mukaisia henkilökohtaisia varaussivuja sekä määritellä tarjolla olevia palveluita, henkilöstön saatavuutta ja aikataulusääntöjä.
 • Verkko- ja mobiilikäyttö: Asiakkaat voivat käyttää varausjärjestelmää millä tahansa Internet-yhteydellä varustetulla laitteella, varmistaen vaivattoman käyttömukavuuden.
 • Henkilöstön hallinta: Yritykset voivat hallita henkilöstökalentereita, määrätä palveluita tietyille tiimin jäsenille ja asettaa yksilöllisiä työaikoja.
 • Automaattiset muistutukset: Automaattiset sähköpostivahvistukset ja -muistutukset auttavat vähentämään saapumatta jättämistä ja pitämään sekä asiakkaat että henkilökunta ajan tasalla.
 • Kalenterin integrointi: Varaukset synkronoidaan saumattomasti Outlookin ja muiden kalentereiden kanssa, jolloin vältetään kaksinkertaiset varaukset ja muut päällekkäisyydet.

Microsoft Bookings sujuvoittaa palveluiden ajanvarausta kätevästi myös mobiililaitteilla.

Microsoft Bookings ja Microsoft Power Automate -työnkulut

Microsoft Power Automate on automaatioalusta, jonka avulla käyttäjät voivat luoda työnkulkuja toistuvien tehtävien ja prosessien automatisoimiseksi.

Integroimalla Microsoft Bookingsin Power Automateen sen erillisen liittimen kautta, organisaatiot voivat hyödyntää automaation tehoa tuottavuuden parantamiseksi ja saumattoman kokemuksen tarjoamiseksi asiakkaille.

Kyseinen liitin yhdistää Microsoft Bookingsin ja muut Power Automaten tukemat sovellukset, palvelut ja tietolähteet. Sen avulla käyttäjät voivat luoda automaattisia työnkulkuja, jotka käynnistyvät esimerkiksi tietyistä varausprosessin tapahtumista, tai integroida varaustiedot muihin liiketoimintatyökaluihin kuten asiakkuudenhallintajärjestelmään.

Power Automate -liittimen avulla voi esimerkiksi automatisoida:

 • ajanvarauksen vahvistuksen lähettämisen tarvittavine tietoineen ja kalenteriliitteineen sekä muistutukset sähköpostitse ja tekstiviestitse
 • henkilöstön kalenterien synkronoinnin uusien tapaamisten ajanvarauksen yhteydessä
 • ilmoitukset ja hälytykset henkilökunnalle uusista varauksista tai aikataulujen muutoksista
 • tapaamisen jälkeisen seurannan esimerkiksi lähettämällä seurantasähköposteja tai kyselyjä palauteen keräämiseksi ja asiakastyytyväisyyden parantamiseksi
 • asiakastietojen synkronoinnin muihin liiketoimintatyökaluihin, kuten CRM-järjestelmiin
 • ajanvarausten raportoinnin tukemaan päätöksentekoa ja resurssien allokointia
 • tapaamisen uudelleenjärjestelyn tarkistamaan henkilöstön saatavuuden ja ehdottamaan vaihtoehtoisia tapaamisaikoja
 • varauksen peruutuksen hallinnan esimerkiksi ilmoittamaan henkilökunnalle, lähettämään peruutusvahvistuksen asiakkaalle ja vapauttamaan peruuntunutta ajankohtaa muille varauksille.

Automatisoimalla toistuvia tehtäviä ja hyödyntämällä erilaisia ​​viestintäkanavia, organisaatiot voivat optimoida ajanvarausprosessinsa, tehostaa asiakkaiden sitoutumista sujuvalla vuorovaikutuksella ja edistämään suhteita eri sidosryhmien kanssa virtaviivaistamalla toimintaansa tehokkaasti.

Hyödyntämällä Microsoft Bookingsia yhdistettynä Microsoft Power Automate -liittimeen, organisaatiot voivat keskittyä tarjoamaan huippuluokan palveluita ja luomaan mielekkäitä asiakaskokemuksia.

Lue lisää Power Platformista:

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital