Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Liiketoimintasovellusten kehitys

Liiketoimintasovellusten nopea ja ketterä kehittäminen käyttötapauskohtaisesti tehostaa organisaatiosi toimintaa tietoturvallisesti ja kustannustehokkaasti. 

Liiketoiminta kehittyy ja muuttuu vastaamaan nykypäivän haasteita alati kiihtyvällä tahdilla, mikä edellyttää nopeutta ja ketteryyttä myös liiketoimintasovellusten kehittämiseltä. 

Microsoftin Power Platform -palvelun tarjoamilla työkaluilla voimme toteuttaa ja laajentaa kustomoituja sovelluksia nopeasti ja helposti vastaamaan organisaatiosi tarpeisiin. Sovelluksilla voidaan käsitellä isoja tietomääriä reaaliaikaisesti, mikä nopeuttaa liiketoiminnan päätöksentekoa ja luo lisäarvoa. 

”Me olemme pystyneet kehittämään järjestelmää, jolla me pystymme seuraamaan vielä paremmin, että miten myyjät onnistuvat tuolla kentällä ja saatu siihen myynnin ohjaukseen paremmin dataa käyttöön.”

Scania Suomi

”Meille on erittäin tärkeää, että kaikki toiminnallisuudet ovat keskitetysti Office 365-maailmassa. Tämän vuoksi PowerApps -työkalu oli meille loogisin vaihtoehto siirtäessämme työnkulut ja lomakkeet Sharepoint Online -ympäristöön. Lisäksi halusimme, että ratkaisu ei ole liian raskas.”

Transmeri

Ketterää ja kustannustehokasta sovelluskehitystä ratkaisemaan liiketoiminnan haasteita

Liiketoiminnan tarpeita vastaavat yrityssovellukset yhdistävät dataa useista eri lähdejärjestelmistä sekä automatisoivat prosesseja ja työnkulkuja, jolloin:

 • datan elinkaari tehostuu ja tiedon laatu yhdenmukaistuu
 • inhimillisten virheiden mahdollisuus pienenee
 • toistuvien ja epämiellyttävien manuaalisten työtehtävien määrä vähenee ja työviihtyvyys paranee
 • tuottavuus kasvaa työntekijöiden voidessa keskittyä olennaiseen työtehtävissään
 • olemassa olevien tietojärjestelmien ja muiden hankintojen elinkaari pitenee ja investointien ROI paranee.  

Microsoft Power Platform -palvelun Power Apps -työkalu sovellusten rakentamiseen, Power Automate -työkalu työnkulkujen automatisointiin ja Power BI -raportointityökalu ovat käytettävissä pilvipalveluina ja ne skaalautuvat sujuvasti yksinkertaisista toteutuksista monimutkaisiin liiketoimintasovelluksiin.

Power Apps -sovelluksia käytetään selaimella sekä iOS- ja Android-laitteilla, jolloin liiketoiminnan kannalta kriittinen tieto on käyttäjien hyödynnettävissä mobiilisti. 

”Solu Digitalin asiantuntijoiden asiakasymmärrys on huippuluokkaa! Ikinä ei tarvitse vääntää rautalangasta sitä, mitä haemme, vaan asiantuntijanne ymmärtävät heti meidän maailmastamme käsin, mitä tarvitsemme ja mikä tukee liiketoimintaamme.”

Transmeri

”Kokemus yhteistyöstä positiivista, asiakaslähtöistä ja mutkatonta.”

Forendo Pharma

Digitalisoi liiketoimintaprosessisi räätälöidyillä sovelluksilla 

Power Platform -työkalut kehittyvät jatkuvasti Microsoftin tehokkaan, sisäänrakennetun tietoturvan ja muiden innovaatioiden kehittymisen myötä. Olemassa olevan Microsoft-toimintaympäristön ansiosta työkalujen ja sovellusten käyttöönotto onnistuu nopeasti. Helppokäyttöiset sovellukset myös mahdollistavat työyhteisön sitouttamisen organisaation toiminnan kehittämiseen.  

Power Apps soveltuu hyvin organisaatioiden käyttöön tarkoitettujen räätälöityjen sovellusten, kuten lomakkeiden ja kyselyiden toteuttamiseen. Power Appsilla rakentuu sovellukset esimerkiksi:

 • henkilöstötyytyväisyyden mittaamiseen
 • läheltä piti -tilanteiden kirjauksiin
 • myynnin asiakaskontaktointien ja tarjousten hallintaan
 • tuntikirjauksiin
 • erilaisiin tarkastuksiin
 • resurssivarauksiin
 • kustannusraportointiin.

Sovelluksissa voi hyödyntää myös mobiililaitteen kameraa ja sijaintitietoja esimerkiksi kirjauksien liitteenä.  

”Solu Digital ihmisten kanssa on ollut helppoa, miellyttävää ja yksinkertaista asioida. Projekteissamme mukana olleilla Solu Digitalin ammattilaisilla on laaja-alainen kokemus ja osaaminen, asiakkaan tarvitsee vain selittää tarpeensa ja Solu Digital tuottaa toteutuksen. Jokainen palaveri on Solu Digitalin osalta jäsennelty ja kaikki sovitut tehtävät ovat aina ollet tehtynä. Emme ole saaneet yhteenkään toiveeseemme vastausta ei, jota arvostan palvelun ostajana suuresti. Lisäksi kaikki Solu Digitalin ihmiset ovat miellyttäviä ja kohteliaita käytökseltään kaikkia asioita ja ihmisiä kohtaan. Kaikki sovitut asiat ja aikataulut ovat pitäneet. Olen erittäin tyytyväinen Solu Digitalin palveluun.”

Scania Suomi

Tutustu asiakastarinoihimme:

Lue lisää Power Platformista:

Haluatko kuulla lisää kustomoitujen sovellusten kehittämisestä organisaatiosi tarpeisiin? 

Ota yhteyttä Markoon.

Marko Koskela
Chief Commercial Officer, Partner

050 518 4758
marko.koskela@soludigital.fi

  Tilaa uutiskirje

  Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

  SOLU DIGITAL ESPOO

  c/o Innovation Home Finland
  Tekniikantie 2
  02150 Espoo

  Katso kartta

  SOLU DIGITAL TURKU

  Yliopistonkatu 26 B
  20100 Turku

  Katso kartta

  L&T     

  Copyright © 2022 Solu Digital