Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Liiketoimintasovellusten kehitys

Liiketoimintasovellusten nopea ja ketterä kehittäminen käyttötapauskohtaisesti tehostaa organisaatiosi toimintaa tietoturvallisesti ja kustannustehokkaasti. 

Ketterää sovelluskehitystä ratkaisemaan liiketoiminnan haasteita 

Liiketoiminta kehittyy ja muuttuu vastaamaan nykypäivän haasteita alati kiihtyvällä tahdilla, mikä edellyttää nopeutta ja ketteryyttä myös liiketoimintasovellusten kehittämiseltä. Microsoftin Power Platform -palvelun tarjoamilla työkaluilla voimme toteuttaa ja laajentaa kustomoituja sovelluksia nopeasti ja helposti vastaamaan organisaatiosi tarpeisiin. Sovelluksilla voidaan käsitellä isoja tietomääriä reaaliaikaisesti, mikä nopeuttaa liiketoiminnan päätöksentekoa ja luo lisäarvoa. 

Liiketoiminnan tarpeita vastaavat yrityssovellukset yhdistävät dataa useista eri lähdejärjestelmistä sekä automatisoivat prosesseja ja työnkulkuja. Tällöin datan elinkaari tehostuu, inhimillisten virheiden mahdollisuus pienenee, toistuvien ja epämiellyttävien manuaalisten työtehtävien määrä vähenee ja tuottavuus kasvaa. Myös olemassa olevien tietojärjestelmien ja muiden hankintojen elinkaari pitenee ja investointien ROI paranee.  

Digitalisoi liiketoimintaprosessisi räätälöidyillä sovelluksilla 

Microsoft Power Platform -palvelun Power Apps -työkalu sovellusten rakentamiseen, Power Automate -työkalu työnkulkujen automatisointiin ja Power BI -raportointityökalu ovat käytettävissä pilvipalveluina ja ne skaalautuvat sujuvasti yksinkertaisista toteutuksista monimutkaisiin liiketoimintasovelluksiin. Niitä käytetään selaimella sekä iOS- ja Android-laitteilla, jolloin liiketoiminnan kannalta kriittinen tieto on käyttäjien hyödynnettävissä mobiilisti. 

Power Platform -työkalut kehittyvät jatkuvasti Microsoftin tehokkaan, sisäänrakennetun tietoturvan ja muiden innovaatioiden kehittymisen myötä. Olemassa olevan Microsoft-toimintaympäristön ansiosta työkalujen ja sovellusten käyttöönotto onnistuu nopeasti. Helppokäyttöiset sovellukset myös mahdollistavat työyhteisön sitouttamisen organisaation toiminnan kehittämiseen.  

Power Apps soveltuu hyvin organisaatioiden käyttöön tarkoitettujen räätälöityjen sovellusten, kuten lomakkeiden ja kyselyiden toteuttamiseen. Power Appseilla rakentuu esimerkiksi henkilöstötyytyväisyyden mittaamiseen, tuntikirjauksiin, erilaisiin tarkastuksiin, resurssivarauksiin ja kustannusraportointiin suunnitellut sovellukset. Sovelluksissa voi hyödyntää myös mobiililaitteen kameraa ja sijaintitietoja esimerkiksi kirjauksien liitteenä.  

Haluatko kuulla lisää kustomoitujen sovellusten kehittämisestä organisaatiosi tarpeisiin? Ota yhteyttä Marko Koskelaan, 050 518 4758, marko.koskela@soludigital.fi. 

SOLU DIGITAL ESPOO

c/o Innovation House Finland
Tekniikantie 2
02150 Espoo

Katso kartta

SOLU DIGITAL TURKU

Yliopistonkatu 26 B
20100 Turku

Katso kartta

L&T     

Copyright © 2021 Solu Digital