Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Yritys

Solu Digital on digitaalisen tiimityön johtava kehittäjä Suomessa. Olemme toimineet vuodesta 2011. Meillä on yli 100 tyytyväistä asiakasta useilta eri toimialoilta pienistä yrityksistä suuriin organisaatioihin.
Lue tarkemmin palvelu- ja tuotetarjonnastamme.

Hyödynnämme ratkaisuissamme Microsoftin teknologioita. Ratkaisut ovat joko palvelimella tai sijoitettavissa pilveen toiveittesi mukaan.

Solu digital

Näin toimimme

Tieto on kilpailuvalttisi.
Solu Digital toteuttaa ratkaisuja, jotka edistävät tiedon hyödyntämistä arkisessa työssä ja sen kehittämisessä. Yhdessä varmistamme, että jokaisella organisaation jäsenellä on oikea tieto oikeaan aikaan ja oikeassa muodossa. Näin tehdään parempia päätöksiä.

Löydä ratkaisu, joka tukee viestintää ja yrityksen kasvua.
Tiimityön ja viestinnän onnistumiseksi löydämme yrityksillesi parhaat ja eri käyttötilanteisiin sekä ihmisille optimoidut ratkaisut. Tarjoamme ratkaisut Microsoftin teknologioilla. Ne kestävät aikaa. Voit luottaa, että niiden varassa on mahdollisuus jatkuvalle edelleen kehittämiselle.

Kumppani, joka tukee työelämän jatkuvissa muutoksissa.
Uusien työkalujen ja toimintatapojen käyttöönotto haastaa jokaisen oppimaan ja muuttamaan arkirutiinejaan. Muutos pitää suunnitella ja toteuttaa niin että jokainen voi turvallisin mielin oppia uutta ja kehittää työtään. Me koulutamme, ohjeistamme ja tuemme muutosta.

Lupauksemme

Räätälöimme käyttöösi merkittävää kilpailuetua tarjoavan tiedon hallintamallin.
Organisaatiosi toiminta tehostuu ja yhdenmukaistuu ja jokainen löytää tiedon oikeasta paikasta oikeaan aikaan – myös liikkuvassa työssä ja mobiililaitteilla. Analyysityökalujemme avulla johdat tiedolla ja luot kaulaa kilpailijoihisi.

Saavutat merkittäviä säästöjä.
Voit luopua turhista lisensseistä, tehostat toimintaasi, yhdenmukaistat organisaatiosi toimintatapoja ja havaitset turhat päällekkäisyydet.

 

Meille töihin

Olemme konsultoiva kumppani.
Todellinen asiakasymmärrys on meille kunnia-asia. Kanssamme et jää yksin: meiltä saat paitsi järjestelmien tukipalvelut myös asiantuntevat arviot tulevaisuuden kehittämistarpeista. Konsultoimme, koulutamme ja autamme sinua menestymään – nyt ja jatkossa. Tästä kertoo myös se, että asiakaskuntamme on erittäin tyytyväistä.

Ratkaisumme ovat ketteriä, kustannustehokkaita, räätälöityviä ja skaalautuvia.
Substanssi- ja menetelmäosaamisemme ansiosta maksat juuri siitä, mitä tarvitset. Voit yhdistellä eri moduuleita saumattomasti ja ottaa niitä käyttöön liiketoimintasi kehittyessä.

AA-logo

 

Ota yhteyttä

SOLU DIGITAL ESPOO

c/o Innovation House Finland
Tekniikantie 2
02150 Espoo

Katso kartta

SOLU DIGITAL TURKU

Yliopistonkatu 26 B
20100 Turku

Katso kartta

L&T     

Copyright © 2021 Solu Digital