YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Yritys

Solu Digital on digitaalisen tiimityön johtava kehittäjä ja Microsoft Gold -kumppani Suomessa. Olemme toimineet vuodesta 2011 tiedonhallinnan ja tiedolla johtamisen ratkaisujen ja palveluiden parissa. Meillä on yli 100 tyytyväistä asiakasta useilta eri toimialoilta pienistä yrityksistä suuriin organisaatioihin.

Yrityksemme on täysin suomalaisomisteinen yhtiö. Emme toimi suoraan tai välillisesti yhteistyössä sellaisten yritysten tai yhteisöjen kanssa, jotka lukeutuvat Venäjän vastaisten pakotteiden piiriin.

Ratkaisu- ja palveluvalikoimamme kattaa monipuolisesti modernin tiedonhallinnan tarpeet – lue tarkemmin palvelutarjonnastamme.

Hyödynnämme ratkaisuissamme Microsoftin teknologioita, kuten SharePoint, Teams, Power BI, Power Apps ja Project Online, muun muassa. Ratkaisut ovat joko palvelimella tai sijoitettavissa pilveen toiveittesi mukaan.

“Solu Digitalin referenssit ja ymmärrys tarpeistamme tekivät vaikutuksen meihin ja näin ollen myös laajemmat Office 365 -ratkaisut astuivat kuvioon. Päätös yhteistyöstä Solu Digitalin kanssa syntyi nopeasti.”

Panostaja

Tutustu asiakastarinoihimme

Solu digital

Näin toimimme

Tieto on kilpailuvalttisi.
Solu Digital toteuttaa ratkaisuja, jotka edistävät tiedon hyödyntämistä arkisessa työssä ja sen kehittämisessä. Yhdessä varmistamme, että jokaisella organisaation jäsenellä on oikea tieto oikeaan aikaan ja oikeassa muodossa. Näin tehdään parempia päätöksiä.

Löydä ratkaisu, joka tukee viestintää ja yrityksen kasvua.
Tiimityön ja viestinnän onnistumiseksi löydämme yrityksillesi parhaat ja eri käyttötilanteisiin sekä ihmisille optimoidut ratkaisut. Tarjoamme ratkaisut Microsoftin teknologioilla. Ne kestävät aikaa. Voit luottaa, että niiden varassa on mahdollisuus jatkuvalle edelleen kehittämiselle.

Kumppani, joka tukee työelämän jatkuvissa muutoksissa.
Uusien työkalujen ja toimintatapojen käyttöönotto haastaa jokaisen oppimaan ja muuttamaan arkirutiinejaan. Muutos pitää suunnitella ja toteuttaa niin että jokainen voi turvallisin mielin oppia uutta ja kehittää työtään. Me koulutamme, ohjeistamme ja tuemme muutosta.

Lupauksemme

Räätälöimme käyttöösi merkittävää kilpailuetua tarjoavan tiedon hallintamallin.
Organisaatiosi toiminta tehostuu ja yhdenmukaistuu ja jokainen löytää tiedon oikeasta paikasta oikeaan aikaan – myös liikkuvassa työssä ja mobiililaitteilla. Analyysityökalujemme avulla johdat tiedolla ja luot kaulaa kilpailijoihisi.

Saavutat merkittäviä säästöjä.
Voit luopua turhista lisensseistä, tehostat toimintaasi, yhdenmukaistat organisaatiosi toimintatapoja ja havaitset turhat päällekkäisyydet.

 

Meille töihin

Olemme konsultoiva kumppani.
Todellinen asiakasymmärrys on meille kunnia-asia. Kanssamme et jää yksin: meiltä saat paitsi järjestelmien tukipalvelut myös asiantuntevat arviot tulevaisuuden kehittämistarpeista. Konsultoimme, koulutamme ja autamme sinua menestymään – nyt ja jatkossa. Tästä kertoo myös se, että asiakaskuntamme on erittäin tyytyväistä.

Ratkaisumme ovat ketteriä, kustannustehokkaita, räätälöityviä ja skaalautuvia.
Substanssi- ja menetelmäosaamisemme ansiosta maksat juuri siitä, mitä tarvitset. Voit yhdistellä eri moduuleita saumattomasti ja ottaa niitä käyttöön liiketoimintasi kehittyessä.

Kunnioitamme puhdasta ja toimivaa ympäristöä.

Olemme sitoutuneet puhtaan ja toimivan ympäristön edistämiseen noudattamalla kestävän kehityksen ja elinkaarisuunnittelun periaatteita.

Toiminnallamme pyrimme:

  • Suunnittelemaan ja toteuttamaan energiaa ja muita luonnonvaroja säästäviä ratkaisuja
  • Käyttämään videoneuvottelu- ja muita ratkaisuja matkustamisen sijaan
  • Suosimaan vähän päästöjä aiheuttavia liikennevälineitä ja välttämään turhaa lentämistä
  • Suosimaan sähköisiä tilauksia ja laskuja sekä hankinnoissa että myynnissä.

Lue lisää blogistamme

“Solu on tällainen ketterä toimija – he ovat ymmärtäneet enemmän ja enemmän sitä meidän liiketoimintaa ja tarpeita, ja pystyneet sitä omaa tekemistä ja tarjontaansa justeeraamaan just siihen.”

Scania Suomi

“Solu Digitalin asiantuntijoiden asiakasymmärrys on huippuluokkaa! Ikinä ei tarvitse vääntää rautalangasta sitä, mitä haemme, vaan asiantuntijanne ymmärtävät heti meidän maailmastamme käsin, mitä tarvitsemme ja mikä tukee liiketoimintaamme.”

Transmeri

 

 

Ota yhteyttä

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital