Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Koulutukset

Toteutamme asiakaskohtaisia koulutuksia ja tietoiskuja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Koulutusten ohella laadimme myös ohjevideoita ja -dokumentteja asiakkaan ympäristöön sovitettuna. Räätälöimme koulutuksemme täysin asiakkaan tilanteen ja toiveiden mukaisesti ja järjestämme koulutusta perinteisistä koulutuspäivistä aina online-koulutuksiin ja demoihin.

Koulutusaiheemme:

Teams-koulutus

Teams tarjoaa helppokäyttöiset työkalut ryhmätyöskentelyyn ja verkkokokouksiin. Käytännönläheisissä koulutuksissamme jokainen oppii hyödyntämään Office 365 -työkaluja omassa työskentelyssään tehokkaasti.

Office 365 -koulutus

Autamme sinua jalkauttamaan Office 365:n käytön koko organisaatioon ja ottamaan Office 365:n kaiken hyödyn irti tarpeisiinne räätälöidysti ja käytännönläheisesti.

Sharepoint-koulutus

Sharepoint on monipuolinen ja kriittisen tärkeä alusta tiedon jakamiseen ja hallintaan. Autamme kaikkia organisaatiosi jäseniä käytännönläheisesti oppimaan Sharepoint-käytön salat ja ottamaan alustasta kaiken hyödyn irti.

Power BI -koulutus

Autamme sinua ymmärtämään, mitä mahdollisuuksia Power BI tarjoaa arkeesi ja miten voit tehostaa toimintaasi ja yrityksesi liiketoimintaa Power BI:n avulla.

Project -koulutus

Koulutamme ja autamme sinua suunnittelemaan, hallitsemaan ja raportoimaan projekteja sekä hankkeita.

SOLU DIGITAL ESPOO

c/o Innovation House Finland
Tekniikantie 2
02150 Espoo

Katso kartta

SOLU DIGITAL TURKU

Yliopistonkatu 26 B
20100 Turku

Katso kartta

L&T     

Copyright © 2021 Solu Digital