YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Koulutukset

Toteutamme asiakaskohtaisia koulutuksia ja tietoiskuja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Koulutusten ohella laadimme myös ohjevideoita ja -dokumentteja asiakkaan ympäristöön sovitettuna. Räätälöimme koulutuksemme täysin asiakkaan tilanteen ja toiveiden mukaisesti ja järjestämme koulutusta perinteisistä koulutuspäivistä aina online-koulutuksiin ja demoihin.

Koulutusaiheemme:

Viisi askelta tekoälyn hyödyntämiseen -työpaja

Aloita tekoälyn hyödyntäminen organisaatiossasi ja tilaa Solu Digitalin toteuttama työpaja. Tilaa heti ja valjasta tekoäly toimintasi tueksi!

Kehitä osaamistasi työelämätaitojen mikro-opinnoilla

Mikro-opinnot löytyvät organisaatiosi intranetistä tai Viva Learning -palvelusta. Tarjolla on 50 lyhytvideota, joiden kesto on maksimissaan 10 minuuttia.

Teams-koulutus

Teams tarjoaa helppokäyttöiset työkalut ryhmätyöskentelyyn ja verkkokokouksiin. Käytännönläheisissä koulutuksissamme jokainen oppii hyödyntämään Office 365 -työkaluja omassa työskentelyssään tehokkaasti.

Office 365 koulutus

Autamme sinua jalkauttamaan Office 365:n käytön koko organisaatioon ja ottamaan Office 365:n kaiken hyödyn irti tarpeisiinne räätälöidysti ja käytännönläheisesti.

Sharepoint-koulutus

Sharepoint on monipuolinen ja kriittisen tärkeä alusta tiedon jakamiseen ja hallintaan. Autamme kaikkia organisaatiosi jäseniä käytännönläheisesti oppimaan Sharepoint-käytön salat ja ottamaan alustasta kaiken hyödyn irti.

Power BI -koulutus

Autamme sinua ymmärtämään, mitä mahdollisuuksia Power BI tarjoaa arkeesi ja miten voit tehostaa toimintaasi ja yrityksesi liiketoimintaa Power BI:n avulla.

Project -koulutus

Koulutamme ja autamme sinua suunnittelemaan, hallitsemaan ja raportoimaan projekteja sekä hankkeita.

Power Platform -koulutus

Power Platform -koulutusten avulla opit sähköistämään liiketoiminnan prosesseja hyödyntämällä Microsoft Power Automate, Power Apps ja Power BI -työkaluja.

Power Apps -koulutus

Microsoft Power Apps -koulutusten avulla opit rakentamaan yksinkertaisia sovelluksia liiketoiminnan prosessien digitalisoimiseen ja toiminnan tehostamiseen.

”Kun Office 365 tuli, niin meille tuli sellainen tunne, että me tarvittaisiin kumppani, jolla on kokemusta tällaisten ympäristöjen pystyttämisestä jo ennestään, ja Solu Digitalista me löydettiin sellainen.”
Ammattiliitto Pro

”Kokemus yhteistyöstä positiivista, asiakaslähtöistä ja mutkatonta.”
Forendo Pharma

 

Lue lisää blogistamme
Tutustu asiakastarinoihimme

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital