YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Scania & Solu Digital

Tehokkuutta toimintaan helppokäyttöisillä ratkaisuilla Microsoft SharePointin, Power BI:n, Power Appsin, Teamsin ja Solu 365®-työkalun avulla

Scania on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Suomessa Scania on toiminut jo yli 70 vuotta. Yrityksen visio on olla edelläkävijä kestävän kehityksen kuljetusratkaisujen tarjoajana lisäämällä logistiikan tehokkuutta ja samalla vähentäen haitallisia ympäristövaikutuksia. Scania Suomi työllistää noin 630 henkilöä Suomessa ja yrityksen liikevaihto on yhteensä 330 miljoonaa euroa (2019). 

Luotettava kumppanuus osana menestysreseptiä 

Menestys alan johtajana edellyttää luotettavia ja asiantuntevia kumppaneita, jotka auttavat Scaniaa ja sen asiakkaita menestymään jatkossakin. Solu Digitalista on muodostunut Scanialle tärkeä kumppani tiedonhallinnan ratkaisujen toteutuksessa ja kehittämisessä. Aluksi liikkeelle lähdettiin Microsoft Office 365:n käyttöönotosta, jonka myötä tarpeet tiedon hyödyntämiselle ja ketterälle sovelluskehittämiselle ovat kasvaneet. 

Office 365 -palvelut olivat käytössä Scanialla jo ennestään, mutta niiden tarjoamia mahdollisuuksia ei hyödynnetty tarpeeksi liiketoiminnan käyttöön. Yrityksen oma IT-infrastruktuuri sisälsi paljon omia palvelimia, joiden ylläpito oli kallista ja aikaa vievää. Lisäksi organisaation sisäiset dokumenttienhallintakäytännöt olivat hajanaiset ja vanhentuneet. 

Pilvipalveluiden käyttöönotosta tiedolla johtamisen kehittämiseen 

Scanian työntekijät ovat päässeet hyödyntämään pilvipalveluiden mahdollisuuksia Office-ympäristössä Teamsin, SharePointin, Power BI:n, Power Automaten ja Power Appsien osalta. Teamsin ja SharePointin ympärille rakennettu Solu 365® -ratkaisu tarjoaa läpinäkyvän ja tietoturvallisen työkalun ryhmätyöskentelyn tueksi, jonka avulla henkilöstö pystyy luomaan ja hallinnoimaan työryhmiä helposti ja nopeasti.

SharePoint Online -pohjaisia ratkaisuja on toteutettu myös muun muassa sopimushallinnassa sekä talouden dokumenttien sähköisessä arkistoinnissa. Scania nopeutti ja helpotti vaihtoauton hinnoitteluprosessia hyödyntämällä Microsoft Power Platformilla rakennettua ratkaisuamme.

Tietoa kerätään ja jalostetaan automaattisesti eri lähdejärjestelmistä Power BI:n ja Power Appsien avulla tukemaan liiketoiminnan päätöksentekoa eri puolilla Scanian organisaatiota. Solu Digitalin asiantuntijat ovat kouluttaneet henkilöstöä eri ratkaisujen toteutusten käyttöön ja muokkaukseen omatoimisesti organisaation sisällä, mahdollistaen jatkuvan ja ketterän kehittämisen kulttuurin Scanialla. 

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital