YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Transmeri & Solu Digital

Transmerilla otettiin Sharepoint Online sekä Power Platform käyttöön työntekijöiden arjen saumattomaksi tueksi

Transmeri on suomalainen perheyritys, joka on pitkään ja menestyksekkäästi toiminut tuotelanseerauksien sekä markkina-asemien luomisen parissa. Yritys markkinoi ja maahantuo päivittäistuotteita, kosmetiikkaa sekä luonnonkosmetiikkaa Suomessa ja Baltiassa. Transmeri toimii osana kansainvälistä Transmeri Group -konsernia, joka toimii Baltiassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä, Kiinassa, Ruotsissa ja Puolassa.  Yrityksen liikevaihto noin 38 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 90 henkilöä.

Transmerilla työnkulut ja lomakkeet olivat keskittyneet SharePoint On Premise -ympäristöön, eivätkä ne enää vastanneet nykytarvetta. Yritys näin ollen päätti siirtyä Sharepoint Online -ympäristöön sekä siirtää kaikki toiminnallisuudet keskitetysti Office 365 -ympäristöön. Yhteistyö Transmerin ja Solu Digitalin välillä on jatkunut pitkään ja yhteistyö on sisältänyt erilaisia kehitysprojekteja. Tämän vuoksi Transmeri valitsi kumppaniksi tässäkin muutoksessa Solu Digitalin sen ollessa pitkäaikainen ja luotettu kumppani.   

”Meille on erittäin tärkeää, että kaikki toiminnallisuudet ovat keskitetysti Office 365-maailmassa. Tämän vuoksi PowerApps -työkalu oli meille loogisin vaihtoehto siirtäessämme työnkulut ja lomakkeet Sharepoint Online -ympäristöön. Lisäksi halusimme, että ratkaisu ei ole liian raskas.”

Peter Krause
ICT- ja digitaalisten palveluiden kehityspäällikkö, Transmeri

Power Platform (PowerApps, Flow, PowerBI) työkaluja on hyödynnetty useiden lomakkeiden toteuttamisessa. Ratkaisut kytkeytyvät tarvittaessa myös taustajärjestelmiin. Esimerkiksi poikkeamien ilmoituslomakkeeseen saa haetuksi SAP-tilaustiedoista tarvittavat tiedot tilausnumeron perusteella. Solu Digital on toteuttanut myös julkiselle puolelle lomakkeita Forms-työkalun avulla, josta niiden tiedot siirtyvät SharePoint Onlineen jatkokäsiteltäväksi Flow-työkulun avulla. Pelkän tietojen keräämisen ja käsittelyn lisäksi saadaan myös helposti luoduksi raportteja esimerkiksi käsittelymääristä ja ajoista.

Tänä päivänä Sharepoint Online toimii Transmerin työntekijöiden arjessa helposti ja saumattomasti. Käyttäjät pääsevät yhdellä kirjautumisella kaikkiin järjestelmiin ja sovellusten välinen viestin välitys toimii ja onkin ensiarvoisen tärkeää. PowerBI:n ja PowerApps:n tuotanto on aloitettu ja PowerBI:ssä on ensimmäiset tuotantoversiot käytössä. 

Solu Digital kasvanut luotetuksi ja pitkäaikaiseksi kumppaniksi vuosien varrella

Solu Digitalista on tullut Transmerille vuosien saatossa luotettava kumppani, jonka kanssa yhteistyö toimii mainiosti ja tehokkaasti. Keskusteluissa edetään nopeasti ajatuksista ja tarpeista valmiisiin ideoihin ja suunnitelmiin. Transmerilla on Solu Digitalilta omat luottoasiantuntijat, jotka ovat työstäneet Transmerille monta projektia ja alustaa. Näin ollen projekteista projekteihin on voitu siirtyä nivoutuneesti eteenpäin eikä ole tarvinnut aloittaa töitä lähtökuopista uudelleen .  

”Solu Digitalin asiantuntijoiden asiakasymmärrys on huippuluokkaa! Ikinä ei tarvitse vääntää rautalangasta sitä, mitä haemme, vaan asiantuntijanne ymmärtävät heti meidän maailmastamme käsin, mitä tarvitsemme ja mikä tukee liiketoimintaamme.”

Peter Krause
ICT- ja digitaalisten palveluiden kehityspäällikkö, Transmeri

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital