Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Business intelligence -ratkaisut

Liiketoimintatiedon hallinta ja BI-raportointi on nyt ajasta ja paikasta riippumatonta itsepalvelua.

Business Intelligence on yrityksessä tapahtuvaa tiedon hankintaa, tallennusta ja analysointia. Microsoftin Power Platform -työkalut tarjoavat tehokkaan kokonaisuuden liiketoiminnan kannalta kriittisen tiedon keräämiseen, käsittelemiseen ja visuaalisointiin. BI-raportoinnilla nopeutat päätöksentekoa ja parannat organisaatiosi johtamista ajantasaisella, helposti ja selkeästi analysoitavalla tiedolla.

Business Intelligence –ratkaisumme kattavat mm. ennusteet, budjetoinnin tuloskortit, KPI-mittarit, analyysit sekä BI-raportoinnin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Raportit suunnitellaan Power BI -työkalulla ja julkaistaan kohderyhmittäin esimerkiksi SharePointissa tai Teamsissa, joka tukee raportin tiedoista käytävää virtuaalista keskustelua. Voit suodattaa raporttien tietoja ja tarvittaessa porautua syvemmälle taustalla olevaan tietoon. Osana yrityksen tai organisaation päivittäistä arkea raportit tukevat tiedolla johtamista.

Power BI osana Power Platformin ratkaisuja

Liiketoimintatiedon hallinta on helppoa ja joustavaa, kun käytössäsi ovat Solu Digitalin Business Intelligence -ratkaisut. BI-raportointiratkaisujen lisäksi Power Automate -työnkulut prosessien automatisointiin ja Power Apps -sovellukset tiedon keräämiseen, käsittelyyn ja tallentamiseen auttavat tiedon jalostamisessa konkreettisiksi, liiketoimintaa tukeviksi toimenpiteiksi.

Tehtävä- ja roolikohtaisten yrityssovellusten kehittäminen onnistuu ketterästi ja kustannustehokkaasti tarpeiden sekä tavoitteiden määrittelystä aina testattujen ja toimivien ratkaisujen käyttöönottoon asti. Ratkaisua suunnitellessa sovelluksen käyttötarve, liiketoimintalogiikka ja datalähteet määritellään selkeästi.

Kehitämme määrittelyvaiheen pohjalta sovelluksen ja opastamme sen käyttäjät sekä ylläpitäjät hyödyntämään sovellusta liiketoimintaprosessien tehostamisessa. Useat Power Platform -ratkaisuja hyödyntävät organisaatiot ovat oppineet muokkaamaan ja jatkokehittämään esimerkiksi Power BI -raportointia sekä Power Apps -sovelluksia itse.

Sadat eri mahdollisuudet yhdistää erilaisia tietojärjestelmiä, sovelluksia, dokumentteja ja muita tietolähteitä Power Platformin työkaluihin mahdollistavat prosessien digisoinnin. Automaattiset työnkulut ja helppokäyttöiset lomakkeet yhtenäistävät myös toimintatapoja sekä tehostavat epämiellyttäviä, manuaalisia ja toistuvia tehtäviä.

“Minun silmissäni Solu lunasti paikkansa, kun tulin taloon ja meillä oli paljon haasteita tulosraportoinnin kanssa. Me ei meinattu saada sitä toimimaan millään. Päivitysväli oli semmoinen kerran vuorokaudessa ja raportit olivat hitaita. Solun käsittelyn jälkeen me saatiin päivityssykli 20 minuuttiin ja raportoit toimi tosi nopsaan. ”

Lassila & Tikanoja

”Me olemme pystyneet kehittämään järjestelmää, jolla me pystymme seuraamaan vielä paremmin, että miten myyjät onnistuvat tuolla kentällä ja saatu siihen myynnin ohjaukseen paremmin dataa käyttöön.”

Scania

BI-raportointi ja -budjetointi

BI-raportointi on visuaalinen tapa esittää dataa, jota järjestelmä kerää eri lähteistä. Budjetteja ja muita ennusteita varten voit avullamme laatia raporttisovelluksen, johon tiedot luetaan sisään tiedostoina tai vaikkapa Power Apps -lomakkeen avulla. BI-raportointi mahdollistaa eri skenaarioiden nopean testaamisen. Business Intelligence -ratkaisut tarjoavat tietovaraston, johon tiedot ladataan taustajärjestelmistä.

Business Intelligence -ratkaisut hallintaan, johtamiseen ja BI-raportointiin

Business Intelligence -ratkaisut tarjoavat välineen liiketoimintatiedon hallintaan, johtamiseen ja BI-raportointiin. Saat aina ajantasaisen tiedon liiketoimintasi prosesseista sekä voit automatisoida ja visualisoida tiedon helposti ymmärrettäväksi. Business Intelligence –ratkaisumme sisältävät:

Ennusteet ja budjetoinnin

 • Nopeuta huomattavasti budjetointiprosessia ja vapauta aikaasi manuaalisesta työstä suunnitteluun sekä analysointiin.

Tuloskortit ja KPI-mittarit

 • Mittaa kätevästi etenemistä tavoitteisiin nähden ja visualisoi tekemistä.

Business Intelligencen ”itsepalveluna”: edullisesti ja juuri silloin, kun sinulle sopii

 • Helpota ja tue omaa arkeasi Business Intelligencen avulla, sinun ehdoillasi.

Analyysit, BI-raportointi ja prosessien tilat

 • Liiketoiminnan ajantasaiset raportit ja analyysit helposti luettavissa päätöksentekosi tueksi.

Tiedonhaun

 • Helpota arkeasi helpolla hakutoiminnolla.

“Solu Digitalin asiantuntijoiden asiakasymmärrys on huippuluokkaa! Ikinä ei tarvitse vääntää rautalangasta sitä, mitä haemme, vaan asiantuntijanne ymmärtävät heti meidän maailmastamme käsin, mitä tarvitsemme ja mikä tukee liiketoimintaamme.”

Transmeri

”Yhteistyö Solu Digitalin kanssa sujui erittäin hyvin ja joustavasti. Uskon, että käytämme eri BI-ratkaisuja jatkossakin tiedon kokoamiseen, siirtämiseen ja jalostamiseen.”

KUUMA-ICT

Tutustu asiakastarinoihimme:

Lue lisää Power Platformista:

Haluatko kuulla lisää Business Intelligence -ratkaisuista?

Ota yhteyttä Jereen:

Jere Palanne
Chief Technology Officer, Partner

040 580 2763
jere.palanne@soludigital.fi

  Tilaa uutiskirje

  Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

  SOLU DIGITAL ESPOO

  c/o Innovation Home Finland
  Tekniikantie 2
  02150 Espoo

  Katso kartta

  SOLU DIGITAL TURKU

  Yliopistonkatu 26 B
  20100 Turku

  Katso kartta

  L&T     

  Copyright © 2022 Solu Digital