Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Projektisalkku

Projektisalkku apuna projektien hallintaan niiden eri vaiheissa

Kuinka monta projektia organisaatiossanne on parhaillaan käynnissä – tai suunnitteilla? Tähän kysymykseen harva kykenee vastaamaan ja usein yrityksissä tilanne onkin se, että yksittäisten projektien suunnittelu ja hallinta sujuu hyvin, mutta projektisalkun ja kokonaisuuksien hallinta saattaa aiheuttaa haasteita. Projektikokonaisuuksien tiedon ylläpito on haastavaa ja se vie projektien johdolta paljon aikaa. Onneksi on olemassa projektinhallintaratkaisuja, joilla voit hallita organisaatiosi kaikkia projekteja.

Solu Digital tarjoaa kolme eri vahvuista projektinhallintaratkaisua:

  • kevyin on SharePointin päälle toteutettu projektisalkku
  • järeämpi projektikeskus toteutetaan Project Online- tai Project Server-palveluissa
  • projektisalkkuraportti syntyy puolestaan PowerBI- palvelussa.

“Asiakasta ja asiakashankkeita koskevia tietoja jouduttiin hakemaan useasta eri paikasta ja soittamalla varmistamaan tietojen oikeellisuus. Dokumentit sijaitsivat useassa eri paikassa ja osa informaatiosta ei ollut talletetussa muodossa. Kilpailutusvaiheessa teknologiseksi kokonaisratkaisuksi hahmottui Office 365 -palvelu ja sen tarjoamat Dynamics CRM Online, SharePoint Online, Project Online ja Power Bi.”

Rakennusliike Lapti

“Henkilökunta pitää siitä, että heillä on näkymä koko talon kehitykseen.”

HSL

Projektisalkku sovitettuna organisaatiosi tarpeisiin

Projektisalkku luo läpinäkyvyyttä ja yhdenmukaisuutta projektikäytäntöihin. Projektisalkussa jokainen projekti näkyy vaiheensa mukaisesti. Käytössä on omat salkkunäkymät eri kohderyhmille. Jokainen käyttäjä näkee roolinsa mukaan, mitkä projektit ovat parhaillaan käynnissä ja mitä projekteja on päätetty. Kaikki projektien keskeiset tiedot löytyvät kätevästi ja helposti yhdestä paikasta. Projektikokonaisuuden ymmärtäminen on helppoa, kun kaikkia näkymiä on mahdollista suodattaa yksikön, kehittämisohjelman tai muiden projektin metatietojen mukaan.

Projektisalkku saattaa kuulostaa raskaalta ja byrokraattiselta, mutta toteutuksissamme projektikohtaisen seurannan vaatimukset mukautetaan asiakkaan projektiprosessiin. Projektiseurannassa huomioidaan projektien koko tai kompleksisuus. Pieni hanke pärjää kevyellä raportoinnilla, kun taas strateginen hanke vaatii enemmän suunnittelua ja seurantaa. Sovitamme projektisalkun täysin organisaationne tarpeisiin ja toteutamme hankkeen organisaationne arkea tukevana ja helpottavana yhteistyönä .

Solu Digitalin huippuasiantuntijoilla on paras kokemus ja osaaminen prosesseista sekä projektitoiminnasta. Projektisalkun pohjana käytetään teknologiaa, joka jo on käytössä lähes jokaisessa asiakasorganisaatiossa. Lisälisensseille ei yleensä ole tarvetta.

Näillä elementeillä voimme luoda juuri teidän organisaationne näköisen ja sille parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Projektisalkun luominen on teille omaa arkea helpottava ja tukeva hanke. Projektisalkun käytön jalkauttaminen kaikille käyttäjille on Solu Digitalin kanssa helppoa, sillä asiantuntijamme ovat tukenanne prosessin jokaisessa vaiheessa.

”Käyttöönoton määritysvaihe lisäsi ymmärrystä hankehallinnasta. Sisäisiä prosesseja on vakioitu ja yhdenmukaistettu. Seuraavassa vaiheessa on tarkoitus laajentaa Investointi-ikkunan palveluita yhteistyökumppanien suuntaan.”

HSY

Tutustu asiakastarinoihimme:

Lue lisää asiantuntijoidemme artikkeleista:

”Projektin alkaessa laadimme yhdessä kehittämisen tiekartan ja vaiheittaisen toteutussuunnitelman yhdessä Solu Digitalin kanssa. Näin saimme nopeasti työkalut käyttöön ja mahdollisuuden kehittää palveluita käyttökokemuksen kasvaessa. Seuraavissa vaiheissa lisäämme palveluiden välistä integraatiota ja automaatiota.”

Rakennusliike Lapti

“Asiantuntijaresurssit on paremmin hyödynnetty, eikä tule ylivarauksia eli jokainen pystyy keskittymään paremmin oman työnsä tekemiseen.”

HSL

Kiinnostaako projektisalkku?

Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä Jariin.

Jari Kyläjärvi
Director, Partner

050 301 7330
jari.kylajarvi@soludigital.fi

SOLU DIGITAL ESPOO

c/o Innovation House Finland
Tekniikantie 2
02150 Espoo

Katso kartta

SOLU DIGITAL TURKU

Yliopistonkatu 26 B
20100 Turku

Katso kartta

L&T     

Copyright © 2021 Solu Digital