YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
NRC Group tehostaa projektityöskentelyä Solu 365 -automaatiotyökalulla

NRC Group helpottaa henkilöstön työskentelyä mobiilikäyttöisellä Solu 365 -työkalulla, jolla projektikohtaiset resurssit pysyvät järjestyksessä.

Ota yhteyttä

NRC Group tehostaa projektityöskentelyä Solu 365 -automaatiotyökalulla

29.11.2023

NRC Group helpottaa henkilöstön työskentelyä helppokäyttöisellä ja mobiilisti toimivalla Solu 365 -työkalulla, jolla projektikohtaiset tiedot, tiedostot, Teams-keskustelut ja dokumenttipohjat pysyvät järjestyksessä.

Raideinfran rakentajana ja kunnossapitäjänä toimivassa NRC Groupissa työskentelee Suomessa noin 1000 henkilöä eri puolella Suomea.

Projektien lisäksi henkilöstöä työskentelee yrityksen viidellä päätoimistolla sekä alueellisissa projektitoimistoissa yhteensä 17 paikkakunnalla Suomessa, joten mobiilisti työskentely on ensisijaisen tärkeää niin kentällä kuin toimistossa.

Kun Microsoft SharePointin alustalla toimiva dokumentinhallintajärjestelmä tuli tiensä päähän, tietohallinto aloitti uuden ratkaisun etsimisen toteuttamalla tarvekartoituskyselyn henkilöstölle.

Kysely toi paljon arvokasta ja yksityiskohtaista palautetta siitä, millainen ratkaisu palvelisi henkilöstön tarpeita parhaiten.

”Tämä mobiilikäyttöisyys oli tärkeä asia, joka nousi esille, kertoo Head of Group IT Anu Asikainen NRC Group tietohallinnosta.

Uuden ratkaisun toivottiin olevan myös yksinkertainen ja helppokäyttöinen.

”Tiedostot ja tiedot olivat erillisessä ympäristössä, joka oli vähän hankalammin tavoitettavissa, kun sinne piti mennä aina selaimella ja kirjautua, niin halusimme siihen jotain helpompaa ratkaisua. Se on sitten ollut tämä Teams-ratkaisu, jota kautta pystymme hallinnoimaan meidän kaikki tiedot ja tiedostot”, kertoo NRC:llä projekti-insinöörinä työskentelevä Tommi Ilola.

Keväällä 2023 NRC:llä otettiin koko henkilöstön käyttöön Solu Digitalin kehittämä Solu 365 -automaatiotyökalu, jonka kautta myös dokumenttien mallipohjat ovat kätevästi saatavilla projektikohtaisen tiedon, tiedostojen ja keskustelujen lisäksi. Tommin mukaan työskentelyä helpottaa myös se, että työkalun saa linkitettyä työntekijän oman tietokoneen resurssienhallintaan.

Konsernin IT Service Manager Ann Heinonen kokee Solu 365 -työkalun auttavan myös laajemmassa mittakaavassa: ”Mitä paremmin meidän porukkamme osaa sitä Teamsia käyttää tämän ratkaisun takia, niin he pystyvät hyödyntämään sitä myös muussa työskentelyssään, että se on aina vaan plussaa kaikki mitä he oppivat siitä miten he käyttävät Teamsia.”

”Olemme olleet tosi tyytyväisiä, että päädyimme tähän ja ne kaikki vaatimukset saatiin täytettyä näillä Microsoftin työkaluilla”, Anu toteaa.

Yhteistyö Solun kanssa jatkuu kehitysprojektien parissa ja tulevaisuudessa Ann sekä Anu uskovat kääntyvänsä Solun asiantuntijoiden puoleen herkästi.

Lue koko artikkeli NRC Group Finlandin ja Solu Digitalin välisestä yhteistyöstä täältä

Tutustu muihin asiakastarinoihimme:

Lataa projektinhallinnan opas

Lataa oppaamme projektien sujuvaan hallintaan ja helpota organisaatiosi projektityöskentelyä. Jätä yhteystietosi ja lähetämme oppaan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital