YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Microsoft Planner premium-ominaisuuksilla ja Copilot

2.5.2024

Microsoft Planner premium-ominaisuuksilla ja Copilot tehostavat projektinhallintaa, auttaen saavuttamaan tavoitteet nopeammin ja vaivattomammin.

Microsoft Plannerin premium-ominaisuudet yhdistävät Microsoftin arvostetun projektinhallintatyökalun parhaat puolet ja tekoälyn, tarjoten intuitiivisen ja saumattoman käyttökokemuksen. Voit hallita kaikkia tehtäviäsi keskitetysti, oli kyse sitten pienistä tehtävälistoista tai laajoista projekteista.

Plannerin premium-ominaisuudet mahdollistavat työskentelyn tiimisi tarpeiden mukaisesti, tarjoten monipuolisia malleja, näkymiä ja lähestymistapoja – tauluista ja listoista aikajanoihin ja sprintteihin.

Keväällä 2024 pääsemme tutustumaan Plannerin uusiin premium-ominaisuuksiin ja Copilotin mahdollisuuksiin käytännössä. Microsoft jatkaa ratkaisujensa kehittämistä lisäämällä uusia, käyttäjäpalautteeseen pohjautuvia ominaisuuksia ja toimintoja.

Teamsin uusi Planner -sovellus tarjoaa laajemmat mahdollisuudet

Kun luot uuden suunnitelman Teamsin uudistetussa Planner-sovelluksessa, voit valita perinteisen Planner-suunnitelman tai kattavamman Planner with premium features -suunnitelman (aiemmin nimeltään Project for the Web).

Plannerin premium-ominaisuuksien avulla voit hyödyntää tehtävien jakoa pää- ja alatehtäviin, monipuolista aikataulutusta, tehtävien linkitystä ja resurssien hallintaa sekä tarkentaa aikataulua Gantt-kaavion avulla.

Omat tehtävät -näkymä

Microsoft Plannerin ”Omat tehtävät” -näkymä tarjoaa kattavan yleiskuvan kaikista käyttäjän tehtävistä, mikä helpottaa päivittäisen ja viikoittaisen työn hallintaa. Tämä näkymä parantaa työtehoa tarjoamalla hakutoiminnot, jotka nopeuttavat tehtävien löytämistä ja hallintaa. Lisäksi se kokoaa tehtävät myös esimerkiksi merkityistä sähköposteista​.

Kuinka Planner premium-ominaisuuksilla ja Copilot voivat mullistaa työskentelytapasi

Microsoft Copilot on tekoälyavustaja, joka on suunniteltu tukemaan uusien suunnitelmien luomista, tavoitteiden asettamista, projektin tilan seurantaa ja muutoksiin reagointia projektin edetessä. Copilotin luonnollisen kielen komentojen ansiosta projektinhallinta on entistä helpompaa ja tehokkaampaa, antaen tiimillesi mahdollisuuden keskittyä olennaiseen.

Kuvittele tilanne, jossa projektipäällikön täytyy nopeasti luoda uusi projektiaikataulu useiden sidosryhmien kanssa. Copilot auttaa määrittelemään tehtäviä ja tarjoaa ehdotuksia projektin tehostamiseksi, mikä varmistaa, että voit sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Sujuvampaa ja tehokkaampaa projektinhallintaa

Microsoft Plannerin premium-ominaisuudet yhdessä Copilotin kanssa luovat käyttäjäystävällisen ja älykkään yhdistelmän, joka tekee projektinhallinnasta sujuvaa ja tehokasta. Riippumatta siitä, toimitko pienessä yrityksessä tai suuressa organisaatiossa, nämä työkalut auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin ja vaivattomammin.

Jäämme innolla odottamaan tilaisuutta esitellä Microsoft Plannerin premium-ominaisuuksien ja Copilotin tarjoamia uuden aikakauden projektinhallinnan ratkaisuja käytännössä.

Mikko Sorsa
Senior Consultant, Partner

Lue lisää:

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital