YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Power BI -koulutus

Power BI -koulutus auttaa käyttäjiä ymmärtämään ja omaksumaan heidän työntekoaan tehostavat mahdollisuudet. Koulutus opastaa Microsoft Power BI:n tarjoamien kattavien liiketoiminnan analysoinnin, raportoinnin ja visualisoinnin mallien hyödyntämiseen päivittäisessä työssä.

Meiltä saat laadukkaat Power BI -koulutukset asiantuntijoiden johdolla. Toteutamme koulutukset räätälöidysti asiakkaiden tarpeisiin aina perusteista tehokäyttöön tai esimerkiksi tietohallinnolle suunnatusti. Kysy lisää mahdollisuuksista!

Power BI -koulutus auttaa tehostamaan liiketoimintaa

Microsoft Power BI -koulutuksen avulla voit johtaa ja hallita liiketoimintaasi ajantasaisilla raporteilla. Power BI -yökalu on osa Microsoftin Power Platform -alustaa, jonka työkalut tehostavat yrityksessä tapahtuvaa, liiketoiminnan kannalta kriittisen tiedon hankintaa, tallennusta ja analysointia. Power BI -koulutus voi siis auttaa sinua tehostamaan liiketoimintaasi.

Power BI -työkalulla voit kätevästi yhdistellä dataa eri järjestelmistä, tiedostoista ja pilvestä suunnitellessasi raportteja. Raportoinnin yhteydessä käytävää virtuaalista keskustelua voit helpottaa julkaisemalla raportit kohderyhmittäin esimerkiksi SharePointissa tai Teamsissä. Voit myös kattavasti suodattaa Power BI -järjestelmällä luotujen raporttien ajantasaisia, helposti ja selkeästi analysoitavia tietoja sekä tarvittaessa analysoida taustalla olevaa tietoa porautumalla syvemmälle dataan.

Paranna organisaatiosi tiedon hallintaa ja tiedolla johtamista vapauttamalla aikaa manuaalisesta työstä ja laskemisesta esimerkiksi BI-tiedon analysoinnin pariin. Päätöksenteko nopeutuu ja inhimillisten virheiden riskit vähenevät Power BI -raporttien hyödyntämisen ollessa osana yrityksen tai organisaation päivittäistä arkea. Power BI -koulutus auttaa tässä alkuun.

”Kokemus yhteistyöstä positiivista, asiakaslähtöistä ja mutkatonta.”

Forendo Pharma

Power BI:n esimerkkianalyysi kulutuksesta. Power BI -koulutus auttaa visualisoimaan ja analysoimaan tietoa tehokkaasti.

Power BI:stä voivat hyötyä kaikki organisaation jäsenet – me autamme mahdollisuuksien ymmärtämisessä

Microsoft Power BI on monelle työntekijälle monipuolinen järjestelmä – usein on haastavaa hahmottaa sekä ymmärtää, miten se istuisi omaan työhön. Me autamme tässä mielellämme huippuasiantuntijoidemme kanssa, jotka ovat erikoistuneet Power BI:n maailmaan ja sen mahdollisuuksiin. Autamme sinua ymmärtämään, mitä kaikkia mahdollisuuksia Power BI tarjoaa sinun arkeesi ja miten voit tehostaa omaa toimintaasi ja yrityksesi liiketoimintaa Power BI:n sekä Power BI -koulutuksen avulla.

Power BI saatetaan helposti kokea ainoastaan esimerkiksi analyysityötä tai laskentaa tekeviä työntekijöitä hyödyttäväksi työkaluksi, mutta tosiasiassa jokainen organisaation jäsen voi hyötyä Power BI -järjestelmän käytöstä. Siksi Power BI:hin tutustumisesta on hyötyä koko henkilöstölle. Räätälöimme koulutukset täysin teidän tarpeitanne vastaaviksi.

Räätälöity koulutus tehokkaampaan raportointiin ja datan analysointiin

Räätälöity Power BI -koulutus suunniteltuna vastaamaan organisaationne tarpeita tehostaa työkalun käyttöä sekä edistää tiedolla johtamisen kulttuurin kehittymistä organisaatiossanne. Microsoft-sertifioidut kouluttajamme pitävät koulutuksia lähiopetuksena sekä etäpalavereina. Otamme koulutuksiemme järjestämisessä huomioon kulloinkin voimassa olevat koronasuositukset ja säädökset.

Power BI -koulutuksen rakenne ja sisältö suunnitellaan ja toteutetaan toivomallanne tavalla, kuten esimerkiksi:

 • 2–3 h koulutussessioina, joissa osallistujat saavat yleiskuvan Power BI:n mahdollisuuksista ja pääsevät tekemään käytännönläheisiä harjoituksia.
 • Työpajatyyppisinä koulutuksina, joissa organisaatiolle suunnitellaan yhdessä parhaat käytännöt ja toimintatavat Power BI -raportoinnin hyödyntämiseen
 • Selkeiden koulutusmateriaalien kuten videoiden, kirjallisten ohjeistuksien, opastavien artikkelien ja Power BI -raporttien suunnittelulla ja toteutuksella tukemaan käyttäjien työntekoa pitkäaikaisesti

Käytännönläheisissä koulutuksissamme jokainen organisaation jäsen oppii ymmärtämään Power BI:n mahdollistamia ratkaisuja liiketoimintatiedon hallintaan, johtamiseen, BI-raportointiin ja analysointiin.

“Solu Digitalilta saa tosi henkilökohtaista, luotettavaa palvelua – teknologia-asiantuntemus on aivan hurjaa luokkaa. Jos on Microsoftin teknologioita data-alueella, niin Solu Digitalilta saa melkeinpä mitä vaan.”

Lassila & Tikanoja

Microsoft Power BI -koulutuksen sisältö aihealueineen

Koulutuksemme voivat sisältää esimerkiksi seuraavia asiakokonaisuuksia sekä niitä voidaan yhdistellä tarpeidenne mukaan:

Power BI -työkalun perusteet

 • Johdanto PowerBI Desktopin käyttöön
 • Yleiset termit ja käsitteet
 • Datan lataaminen ja yhteyksien määrittäminen
 • Mittarien laatiminen ja visualisoinnit
 • DAX-kielen perusteet
 • Raportin päivittäminen ja julkaiseminen

Power BI -työkalun tehokäyttö

 • Relaatiotietokantojen peruskäsitteet
 • Erilaiset tekniikat tietojen lataamiseksi tietomalliin
 • Raporttien analysointi ja muokkaus
 • Raporttien julkaiseminen ja ajastukset
 • DAX-kielen edistyneemmät ominaisuudet
 • Rivitason käyttöoikeusmääritys

Power BI -koulutus tietohallinnolle

 • PowerBI lyhyesti
 • Direct query, live query, import mode, yhdistelmämalli
 • Käyttöoikeuksien hallinta
 • Rivitason käyttöoikeusmääritys
 • Raportin jakamistavat (työtila, sovellus, publish to web)
 • Onpremise Gateway
 • Hallintaominaisuudet
 • PowerBI vs PowerBI Premium

Power BI -koulutukset voidaan räätälöidä toiveidenne ja tarpeidenne mukaisesti eri aihealueita yhdistellen. Kysy lisää mahdollisuuksista ja varaa koulutus!

Tutustu asiakastarinoihimme:

Lue lisää Power Platformista:

Kiinnostuitko Power BI -koulutuksestamme?

Ota yhteyttä Jereen ja räätälöidään teidän tarpeisiinne sopiva koulutuskokonaisuus!

Jere Palanne
Chief Technical Officer, Partner

040 580 2763
jere.palanne@soludigital.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital