Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Työryhmäratkaisut ja Microsoft Teams

Solu 365 ® – Office 365-ryhmien henki

Microsoft Teamsistä on tullut keskeinen työkalu Outlookin ja SharePointin rinnalle. Teams tarjoaa helppokäyttöiset työkalut moderniin ryhmätyöskentelyyn, kuten vaikkapa monenväliseen ja monikanavaiseen keskusteluun sekä verkkokokouksiin.

Varaa online-demo

Teams-ryhmä liittää yhteen ja tuo ryhmän jäsenten ulottuville varsinaisen Teamsin lisäksi joukon muita Office 365 -osapalveluita, kuten SharePoint-työryhmäsivuston ja Plannerin ryhmän tehtävien hallintaan. Se tarjoaa paljon mahdollisuuksia, mutta myös pohdittavaa organisaation käytäntöjen ja tietomallin hyödyntämisen osalta.

Solu Digitalin yhdessä asiakkaidensa kanssa kehittämä Solu 365® vahvistaa yrityksen omaa tietomallia. Sen avulla luot ryhmiä omalle organisaatiolle tyypillisten käyttötilanteiden kuin myös oman tietomallin mukaisesti. Solu 365® -ratkaisun avulla luot helposti ryhmiä juuri oikeilla asetuksilla ja saat helpon ja nopean pääsyn kaikkien Teams-ryhmiesi jokaiseen sovellukseen vain yhdellä klikkauksella. Solu 365® -ratkaisun avulla takaat koko organisaatiosi ryhmien helpon hallinnan läpinäkyvästi ja tietoturvallisesti.

Solu 365® tarjoaa ryhmien luontilomakkeen, portfolionäkymän ryhmiin ja pääkäyttäjälle raportointinäkymän luotuihin ryhmiin. Voit luoda ryhmiä eri tarkoituksiin, esimerkiksi sisäisille ryhmille, projektiryhmille ja kumppanuusryhmille. Osapalvelut kuten Teams, SharePoint-sivusto ja Planner mukautetaan käyttötarpeen mukaisesti osaksi ryhmätyöskentelyä.

Varaa online-demo

Asiakastarina: Ammattiliitto Pro

Haluatko kuulla lisää työryhmäratkaisusta? Ota yhteyttä Henryyn tai lue lisää täältä: https://solu365.com.

Henry Scheinin
Managing Consultant, Partner

040 545 5448
henry.scheinin@soludigital.fi

SOLU DIGITAL ESPOO

c/o Innovation House Finland
Tekniikantie 2
02150 Espoo

Katso kartta

SOLU DIGITAL TURKU

Yliopistonkatu 26 B
20100 Turku

Katso kartta

L&T     

Copyright © 2021 Solu Digital