YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Microsoft Teams Premium vie kokouskokemuksen uudelle tasolle

26.7.2023

Microsoft Teams Premium tehostaa Teamsin käyttöä kokouksissa merkittävästi. Lue lisää Teams Premiumin hyödyllisistä ominaisuuksista.

Microsoft Teams Premium on Microsoftin uusin tuote, joka tarjoaa käyttäjille kustannustehokkaan tavan tehdä yhteistyötä kollegoiden, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Samalla se tarjoaa edistyneitä suojaus- ja vaatimustenmukaisuustoimenpiteitä tietojen ja keskustelujen turvallisuuden varmistamiseksi.

Tekoälyn tuottamat muistiinpanot ja yhteenveto

Yksi Teams Premiumin hyödyllisimmistä ominaisuuksista on sen tekoälyllä tuotetut muistiinpanot ja yhteenveto. Tämän ominaisuuden avulla tiimit voivat luoda nopeasti yhteenvetoja kokouksista ja keskusteluista myöhempää käyttöä varten tai jakaa ne muiden tiimien kanssa.

Tekoäly luo automaattisesti kokousmuistiinpanot, suositeltuja tehtäviä ja toimintokohteita sekä henkilökohtaisia kohokohtia yhteenvetona palaverista. Tämä ominaisuus säästää tiimien aikaa ja energiaa sekä varmistaa samalla, että kaikki pysyvät ajan tasalla.

Tekoälyn yhteenvetotoiminnallisuus auttaa myös säästämään aikaa kokoustallenteiden katselussa automaattisesti luotujen jaottelujen avulla. Tämä ominaisuus helpottaa keskustelujen tarkistamista ja tarvittujen tietojen löytämistä.

Merkinnät kokoustallenteiden transkriptioissa

Teams Premium tarjoaa henkilökohtaisia aikajanamerkintöjä transkriptioihin, jotka ilmoittavat kokouksen tallenteessa, kun liityit kokoukseen tai poistuit siitä. Merkintöjen avulla voit nopeasti paikantaa kohdat ja kuunnella mistä jäit paitsi.

Toiminnallisuus sisältää merkinnät milloin nimesi mainittiin ja milloin näyttö jaettiin sekä eri puhujien aikajanamerkit, joiden avulla voit siirtyä tallenteessa suoraan heidän esittämäänsä asiasisältöön.

Reaaliaikaiset käännökset tekstityksiin

Teams Premium tarjoaa myös reaaliaikaisen käännöksen tekstityksiin, jotka helpottavat tiimien välistä kommunikointia. Tämä ominaisuus käyttää reaaliaikaista käännöstekniikkaa 40 kielellä keskustelujen muuntamiseen puhujan kielelle, jotta kaikki ymmärtävät, mitä sanotaan.

Tämän ominaisuuden ansiosta tiimien on helppo kommunikoida ja tehdä yhteistyötä ilman, että heidän tarvitsee huolehtia kielimuurista. Tällöin rahaa säästyy ja kokoukset ovat tuottavampia ja vaivattomampia.

Vain kokouksen järjestäjällä on oltava Teams Premium -lisenssi käytössä, jotta kaikki kokouksen osallistujat voivat hyödyntää toiminnallisuutta.

Kokousoppaat

Teams Premiumin kokousoppaiden avulla organisaation IT-hallinta voi määritellä erityyppisiä kokouksia esimerkiksi asiakaspuhelulle, luovaan aivoriihikokoukseen tai help desk -puhelulle. Näissä ennalta määritetyissä kokouksissa oikeat asetukset on valittu jo valmiiksi, mikä vähentää kokouksen luomiseen ja järjestämiseen kuluvaa aikaa ja vaivaa.

Kokousoppaiden avulla organisaatioissa voi varmistaa, että kokoukset noudattavat yrityksen parhaita käytäntöjä.

Organisaation oman brändin mukaiset kokoukset

Teams Premium tarjoaa myös brändättyjä tapaamisia, joiden avulla tiimit voivat muokata kokouksiaan oman brändinsä mukaiseksi. Tämän ominaisuuden avulla tiimit voivat lisätä kokouksiinsa organisaation logon sekä mukautettuja taustoja ja värejä. Myös kokouksissa käytetyn yhdessä-tilan taustoja voi muokata oman brändin näköiseksi.

Näin tiimit voivat luoda ammattimaisen ja brändätyn kokemuksen sekä helpottaa kokousten tunnistamista ja seuraamista.

Webinaarien järjestämistä helpottavat ominaisuudet

Teams Premiumin avulla webinaarien järjestäminen helpottuu, kun esiintyjät voivat liittyä virtuaaliseen odotusaulaan, jossa esittäjillä on aikaa ja tilaa olla yhteydessä toisiinsa ja tehdä nopea koeajo häiritsemättä osallistujia. Tällöin webinaaria edeltävä valmistautuminen sujuu saumattomasti.

Webinaareihin rekisteröinti paranee järjestäjien näkökulmasta rekisteröinnin jonotuslistan ja manuaalisen hyväksynnän myötä. Lisäksi rekisteröinnin alkamis- ja päättymisaikoja voidaan mukauttaa. Automaattiset muistutussähköpostit jokaiselle vahvistetulle rekisteröityjälle auttavat varmistamaan, että osallistujat muistavat liittyä webinaariin.

Esittäjillä on myös parempi mahdollisuus hallita sitä mitä osallistujat näkevät. Osallistujalistan sijaan näkymä keskittyy vain esitettävään sisältöön ja esiintyjään. RTMP-syötön avulla esittäjä voi integroida erilaisia ulkoisia mediasyötteitä webinaariin.

Tietoturvallisuutta edistävät ominaisuudet

Teams Premium tarjoaa myös tietoturvallisuutta edistäviä ominaisuuksia, kuten:

  • käyttäjäryhmäkohtaiset turvallisuuskäytäntöpaketit
  • luottamuksellisuustunnisteet
  • kokoussuojaukset luottamuksellisia virtuaalitapaamisia varten.

Organisaation IT-osasto voi määritellä turvallisuuskäytäntöpaketteja eri käyttäjäryhmille tai osastoille. Esimerkiksi työskentely ulkopuolisten toimittajien kanssa saattaa edellyttää rajoittavampia kokous- tai viestintäkäytäntöjä.

Mukautettujen käytäntöpakettien avulla käyttäjäryhmille voi määrittää asianmukaiset kokous-, viesti- ja sovelluskäytännöt yksinkertaisen ja virtaviivaisen prosessin mukaisesti, säästäen aikaa ja varmistaen johdonmukaisen tietohallinnan koko organisaatiossa.

Lisäturvaa tuovat myös Microsoft Purview Information Protection -luottamuksellisuustunnisteet, jotka saa käyttöön Microsoft 365 E5 -asiakkaat, joilla on Teams Premium. Tällöin kokousten järjestäjät saavat automaattisesti osuvimmat ja tärkeimmät kokousvaihtoehdot kokouksen sisällön luottamuksellisuuden perusteella.

Arkaluonteiset tiedot ja sisällöt, kuten esimerkiksi hallituksen kokoukset, talouteen liittyvät keskustelut tai julkistamattomat tuotearvostelut pysyvät turvassa Teams Premiumin tarjoaman lisäsuojauksen avulla.

Uudet kokousvaihtoehdot, kuten vesileima näyttöä jakaessa ja esittäessä vuotojen estämiseksi ja tallentajien rajoittaminen, antavat sinulle lisäsuojaa keskustelun pitämiseksi yksityisenä. Myös päästä päähän -salausta (E2EE) voi käyttää kokouksissa, jotka edellyttävät kokousten ydinominaisuuksien poistamista käytöstä edistyneen salausvaihtoehdon saamiseksi.

Tehokkaampaa kokoustyöskentelyä

Microsoft Teams Premium tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka antavat yrityksille kilpailuetua markkinoilla. Tekoälypohjaisista muistiinpanoista ja yhteenvedoista kokousoppaisiin ja reaaliaikaiseen käännökseen Teams Premium tarjoaa kaiken, mitä tarvitset pysyäksesi ajan tasalla, olitpa mukana kokouksessa tai et.

Teams Premiumin avulla yritykset voivat tehdä yhteistyötä ja viestiä tehokkaammin säästäen samalla aikaa ja rahaa, kun erilaisia lisäohjelmia ei enää tarvita.

Lue lisää kaikista Teams Premiumin tarjoamista ominaisuuksista Microsoftin blogista: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/blog/2023/02/01/microsoft-teams-premium-cut-costs-and-add-ai-powered-productivity/

Henry Scheinin
Johtava konsultti

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital