Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Sopimushallinta

Vähennä riskejä ja sujuvoita sopimustenhallintaa 

Sopimushallinta on keskeinen osa organisaation toimintaa, joka parhaimmassa tapauksessa tehostaa liiketoimintaa minimoiden tarpeettomia riskejä.  

Me toteutamme helpon ja yksinkertaisen ratkaisun, jonka avulla organisaatio hyödyntää pirstaloitunutta ja siiloutunutta sopimustietoa koko organisaation sopimushallinnassa, sopimusten elinkaaren hallinnassa sekä muissa liiketoiminnan prosesseissa. 

SharePointin tuttu toimintaympäristö kokoaa sopimukset yhteen keskitettyyn paikkaan, jolloin näkymä sopimusten kokonaistilanteesta organisaatiotasolla auttaa liiketoimintaa muun muassa riskienhallinnan minimoinnissa, talouden suunnittelussa ja toimittajasuhteiden johtamisessa. Ratkaisumme myötä sopimusten versionhallinta helpottuu ja selkeytyy sekä sopimusprosessin läpinäkyvyys, hallittavuus ja tietoturva paranevat.  

Sopimushallinnan ratkaisut kustannustehokkaasti 

Microsoftin muut osapalvelut, kuten Power Automaten mahdollistamat työkulut sujuvoittavat sopimusten seurannan hallintaa. Esimerkiksi muistutukset määräpäivistä ja sopimusten uusimiseen tai päättämiseen liittyvistä tehtävistä sekä näihin päivämääriin liittyvät herätteet kuin myös hyväksyntäprosessit ja raportointi selkeyttävät sopimushallinnan prosesseja. 

SharePoint-pohjainen ratkaisu on helposti laajennettavissa kattamaan myös sähköiset allekirjoitukset hyödyntäen esimerkiksi kolmannen osapuolen sähköistä allekirjoitusta tukevaa tuotetta.  

Mikäli organisaatiolla on tarvetta työtilalle sopimusdokumenttien hallintaan, Teams tarjoaa helppokäyttöiset työkalut sujuvoittamaan yhteistyötä esimerkiksi eri osastojen tai tiimien välillä. 

Kiinnostaako sopimushallinta? Lisätietoja antaa Marko Koskela, 050 518 4758, marko.koskela@soludigital.fi.

Ota yhteyttä!

SOLU DIGITAL ESPOO

c/o Innovation House Finland
Tekniikantie 2
02150 Espoo

Katso kartta

SOLU DIGITAL TURKU

Yliopistonkatu 26 B
20100 Turku

Katso kartta

L&T     

Copyright © 2021 Solu Digital