YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Integroi Assentlyn sopimustenhallinta Microsoft 365:een Power Automaten avulla

22.6.2023

Solu Digital yhdessä Assentlyn kanssa tarjoaa sopimusten hallinnan integroidun ratkaisun Microsoft 365:een hyödyntäen Power Automate -työnkulkuja.

Sopimusten hallinta uudelle tasolle

Sopimusten hallinta on kriittinen osa minkä tahansa yrityksen toimintaa. Mutta usein sopimukset ovat hajallaan eri paikoissa, tai pahimmillaan siiloutuneina eri henkilöiden hallinnoimina. Tämä vaikeuttaa tiedonhallintaa, ja aiheuttaa turvallisuusriskejä ja taloudellisia menetyksiä.

Sopimusten sähköinen hallinnointi yhdessä palvelussa on tehokkain tapa ratkaista sopimustenhallintaan liittyvät ongelmat. Yhdistämällä Assently ja Solu Digitalin Power Automate -työnkulut saatiin luotua ratkaisu, joka yksinkertaistaa sopimusten hallintaa, tehostaa työprosesseja ja lisää tietoturvaa.

Näin Power Automate ja Assently tehostavat työprosessejasi

Yhdistämällä Power Automate Assentlyn sähköiseen allekirjoitus- ja tunnistamisratkaisuun, voidaan sopimusten hallinta viedä uudelle tasolle. Yhdistelmä tarjoaa monipuoliset työkalut sopimustiedon käsittelyyn, tallentamiseen ja seurantaan.

Marko Koskela, Solu Digitalin Chief Commercial Officer valottaa mahdollisuuksia. ”Power Automate ja Assently mahdollistavat automatisoidun sopimustenhallintaprosessin, jossa kaikki työ tehdään yhdessä käyttöliittymässä, SharePointissa tai Teamsissa. Assentlyn ja Power Automaten integraatio on ainutlaatuinen, SharePointiin ei ole integroitu yhtä syvällisesti yhtäkään vastaavaa järjestelmää.”

Integraatio yksinkertaistaa ja tehostaa sopimuksenhallintaprosessejaan merkittävästi. Sopimusasiakirjat valmistellaan, lähetetään ja arkistoidaan sähköisesti, ja tarvittavat allekirjoitukset kerätään Assentlyn avulla. Sopimukset allekirjoitetaan sähköisesti esimerkiksi pankkitunnuksilla varmentaen. Kun sopimus on allekirjoitettu, se palautetaan automaattisesti sopimusarkistoon SharePointissa.

Assently ja Power Automate – tehokkaamman ja turvallisemman sopimushallinnan avaimet

Assentlyn ja Power Automaten yhteistyön kautta syntynyt kokonaisuus tarjoaa valtavat mahdollisuudet nykyisille ja tuleville Microsoft 365 -palveluita käyttäville yrityksille. Tämän dynaamisen kumppanuuden ansiosta voimme tehostaa sopimushallintaa ennennäkemättömällä tavalla.

Digitalisaatio jatkaa kehitystään, ja sopimuksenhallinnan on pysyttävä mukana. Assentlyn ja Power Automaten avulla organisaatiosi voi ottaa vahvan harppauksen kohti tehokkaampaa ja turvallisempaa sopimushallintaa.

Haluatko kuulla lisää tehokkaammasta sopimuksenhallinnasta integroituna Microsoft 365 -alustaan? Varaa keskustelu asiantuntijamme kanssa.

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital