YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Tiedonhallinnan kehitys projektityössä viimeisen vuosikymmenen aikana

17.11.2021

Projektinhallinnan työkalujen ja tiedon hallinnan kehitys on edennyt vauhdikkaasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Lue Solu Digitalin perustajien vieraskynäkirjoitukset Projektiammattilaiset ry:n blogissa.

Menestynyt projekti edellyttää tehokasta tiedolla johtamista ja viestintää onnistuakseen. Nykyään työkalujen ja ratkaisujen kirjo on laaja, mutta vielä 2010-luvun alussa tilanne oli toinen.

Projektinhallintatyökalut olivat muista tietojärjestelmistä irrallisia ratkaisuja, joiden käyttöä oli opeteltava erikseen ja niiden käyttö vaati oman aikansa. Työkalujen ollessa järeitä ja jähmeitä, niiden käyttökin oli mitä sattui.

Projektiviestintä kymmenen vuotta sitten keskittyi pääosin ilmoitustauluille ja muuhun offline-viestintään, jossa tieto kulki projektijohdolta alaspäin projektiryhmäläisille yhdensuuntaisesti.

Työkalujen ja toimintatapojen ollessa omalla tasollaan, ei projekteja voitu myöskään johtaa tiedolla tehokkaasti ja reaaliaikaisesti kuten nykyään. Pirstaloitunut tieto, joka ei välttämättä saavuttanut kaikkia asianosaisia, teki projektin ja projektisalkun kokonaiskuvan muodostamisesta haastavaa projektijohtamisen näkökulmasta.

Lue Projektiammattilaiset ry:n blogista Solu Digitalin perustajien vieraskynäkirjoitukset projektinhallinnan eri ulottuvuuksien kehityksestä kymmenen vuoden takaa nykypäivään ja tulevaisuuteen:

Projektinhallinnan työkalujen kehitys viimeisen vuosikymmenen aikana

Projektiviestinnän monet ulottuvuudet

Projektijohtamista reaaliaikaisen tiedolla johtamisen tukemana

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital