YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Janne Häkkinen Business Intelligence -konsultiksi Solu Digitalille

12.10.2023

Janne Häkkinen on nimitetty Business Intelligence -konsultiksi Solu Digitalille 2.10.2023 alkaen. Hänen tehtäväänsä kuuluu asiakkaiden data- ja analytiikkaratkaisujen sekä integraatioiden kehittäminen julkisen ja yksityisen sektorin puolella.

Janne valikoitui yli 60 hakijan joukosta vahvistamaan Solun laajenevaa asiakaskuntaa palvelevaa asiantuntijatiimiä.

”Jannella oli jo taustalla hyvää työkokemusta meille olennaisista teknologioista, kuten Microsoft Power BI, Microsoft Azure ja SQL sekä paljon tukevia opintoja maisteritutkinnon opiskelun kautta”, kertoo Jere Palanne, Solu Digitalin teknologiajohtaja.

”Janne osoitti myös haastatteluissa suurta halukkuutta oppia jatkuvasti lisää, nopeaa asioiden omaksumiskykyä, kyvykkyyttä toimia myös suoraan loppuasiakasrajapinnassa ja hahmottaa asiakkaiden tarpeita. Nämä olivat myös meille sellaisia asioita, joiden pohjalta Janne nousi haastattelijaraatimme suosikiksi.”

Janne on työskennellyt Stora Ensolla data-analytiikkaan keskittyvien maisterintutkinnon opintojensa ohella vuodesta 2020 lähtien toimitusketjujen parissa.

Liiketoimintatiedon hankinta, analysointi ja hallinta päätöksenteon tukena ovat yhä tärkeämmässä asemassa organisaatioissa toimialasta ja organisaation koosta riippumatta. Tiedonhallinnan merkitys korostuu yhä enemmän tekoälyyn pohjautuvien ratkaisujen yleistyessä, jolloin hyvällä datan hallinnalla helpotetaan myös tekoälyn käyttöönottoa.

Solu Digitalin Business Intelligence -ratkaisut kattavat muun muassa ennusteet, budjetoinnin tuloskortit, KPI-mittarit, analyysit sekä BI-raportoinnin.

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital