YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Keskisuomalainen panostaa Microsoft 365 -ratkaisuihin ketterästi kehittäen

27.10.2023

Keskisuomalainen Oyj parantaa työntekijöiden paikkariippumatonta työskentelyä ketterän kehittämisen otteella hyödyntäen Microsoft 365 -ratkaisuja

Kotimaisessa Keskisuomalainen Oyj -mediakonsernissa työskentelee 5 000 eri alojen ammattilaista 70 toimipisteessä ympäri Suomea painettujen ja digitaalisten lehtien, digitaalisen ulkomainonnan ja radiokanavien sekä markkinointiviestintä-, tutkimus-, paino- ja jakelupalveluiden parissa.

Tietohallinnon ekosysteemi on rakennettu tukemaan hajanaisesti työskentelevää henkilöstöä digitaalisiin palveluihin panostavalla Keskisuomalaisella.

”Teimme strategisen päätöksen muutama vuosi sitten, että keskitämme IT-palvelut tähän Microsoft 365 -ympäristöön, johon Solu valikoitui meille sopivimmaksi yhteistyökumppaniksi, ja vaikuttaa siltä, että se on ollut hyvä valinta, niin kuin projektit ovat osoittaneet meille”, kertoo konsernin tietohallintojohtaja Lasse Palminen.

Microsoft 365 -ympäristö palvelee Keskisuomalaisen tarpeita hyvin, sillä se kehittyy koko ajan, siihen panostetaan paljon, ja M365-tekijöitä on helppo löytää kehittämään kustannustehokkaita ratkaisuja.

Keskisuomalaisen ja Solu Digitalin välinen yhteistyö on laajentunut vuosien varrella sitä mukaa kun tarpeita uusille IT-ratkaisuille on tunnistettu.

Lue koko artikkeli Keskisuomalaisen ja Solu Digitalin välisestä yhteistyöstä täältä

Tutustu muihin asiakastarinoihimme:

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital