YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Solu Digital on tarjonnut yrityksille tiedolla johtamisen työkaluja jo 10 vuotta

28.4.2021

Yrityksemme neljästä perustajajäsenestä Jari Kyläjärvi ja Marko Koskela kertovat Solu Digitalin historiasta kymmenvuotisen taipaleensa ajalta Länsiväylän haastattelussa. Lue katsaus tietotekniikan kehitykseen viimeisen 10 vuoden ajalta.

Kymmenen vuotta ei ehkä ole pitkä aika, mutta kun mietitään tietotekniikan kehitystä, kymmenessä vuodessa ehtii tapahtua paljon. Pilvipalveluiden sanotaan mullistaneen tietotekniikan, mutta mitä pilvipalvelut oikeastaan ovat? Yhden määritelmän mukaan: ”Pilvipalvelu ja pilviteknologia tarkoittavat verkpon yli tarjottavia tietojenkäsittely- ja laskentapalveluita. Kun sovellus, tiedosto tai data on pilvessä, se ei sijaitse omalla koneelllasi, organisaatiosi palvelimella, vaan palveluntarjoajan palvelimilla.”

Perustetaanko yritys?

Jari Kyläjärvi ja Marko Koskela tutustuivat toisiinsa, kun he työskentelivät saman IT-yrityksen johtoryhmässä viitisen vuotta. Jari oli kuitenkin jo pidemmän aikaa miettinyt oman yrityksen perustamista, ja kysyi: ”Perustetaanko yritys?” Marko oli miettinyt aivan samaa, ja mukaan pyydettiin myös kaksi muuta IT-alan asiantuntijaa: Jere Palanne ja Henry Scheinin. He olivat aiemminkin työskennelleet yhdessä ja hakivat kummatkin tuolloin töitä. Myös Jere ja Henry ovat yhtiön perustajaosakkaita.

Lue koko artikkeli Länsiväylän näköislehdestä

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital