YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Miten sovit resurssien käytöstä projekteissa kätevästi

24.11.2015

Kun toimin projektipäällikkönä ja suunnittelen projektia, mielessäni on tiettyjä resurssitarpeita. Saatan esimerkiksi arvioida, että tarvitsen projektiini puolipäiväistä sovellusarkkitehtia kahden kuukauden ajaksi. Ja tarvitsen testaajaa noin 100 tunniksi. Kuinka voisin kätevästi neuvotella näistä resurssitarpeista tiimiesimiesten kanssa?

Kun käytössä on Project Professional 2016 ja Project Online, projektipäälliköt ja tiimiesimiehet voivat sopia keskenään resurssien käytöstä niin sanotun resurssien välityksen avulla.

Projektipäällikkönä voin lähettää välityspyynnön, jossa kerron resurssitarpeen.
Tiimiesimies voi kätevästi yhdestä paikasta vahvistaa henkilöidensä varauspyynnöt. Hän voi tarvittaessa tehdä varauspyyntöihin muutoksia sekä nimetä tekijän.
Tiimiesimies voi myös tarkastella kaikkien henkilöidensä kuormitustilannetta uuden ”Kapasiteetti ja välitykset -lämpökartta”-näkymän avulla.
Projektipäällikkönä saan tietää tiimiesimiehen vastauksen resurssipyyntööni. Tarvittaessa voin tehdä tarkennuksia. Kun välitysprosessi on valmis, projektipäälliköllä on lupa varata kyseinen resurssi projektin tehtäviin.

Lue lisää Project 2016:n uusista ominaisuuksista http://tinyurl.com/psalspg

Julkaistu: 24.11.2015

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital