KONTAKTA
OSS

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
NRC GROUP EFFEKTIVISERAR PROJEKTARBETE MED SOLU 365-AUTOMATISERINGSVERKTYGET

NRC Group strävar efter att underlätta personalens arbete med det mobilvänliga Solu 365-verktyget som håller de projektspecifika resurserna i styr.

Ta kontakt

Artiklar

NRC Group effektiviserar projektarbete med Solu 365-automatiseringsverktyget

NRC Group underlättar personalens arbete med det lättanvända och mobilt fungerande Solu 365-verktyget, som håller ordning på projektspecifik information, filer, Teams-diskussioner och dokumentmallar.

Hantera Teams-grupper genom automatisering av arbetsuppgifter med Solu 365®

Öka hanterbarheten och överskådligheten i Microsoft Teams-grupper med verktyget Solu 365®. Med hjälp av automatisering av arbetsgrupper kan grupper skapas enklare och informationssäkerheten förbättras.

Delves dataskydd på en ännu högre nivå

Delve ger en översikt över kollegor och innehåll som är relaterade till det egna arbetet i en enda vy. Delve har alltid varit datasäkert, men en ny egenskap gör Delves dataskydd mer lätthanterligt.

Effektiv användning av Teams: 5 tips för aktivering av mötesdeltagarna

För effektiv användning av Teams i ett möte måste mötesorganisatören eller instruktören aktivera mötesdeltagarna på ett systematiskt sätt. Ta del av tipsen för aktivering i Teams-möten och förbättra produktiviteten.

Microsoft Project for the web som stöd för projektledning

Uppgifts- och projektledningsverktyget Microsoft Project for the web erbjuder färdplaner, uppgiftssamband och olika visuella översikter.

Effektiv användning av Microsoft Teams: 5 tips för arbetet med möten

Effektiv användning av Teams i möten uppnås genom systematiska rutiner och verktyg. Ta del av tipsen om Teams i möten och uppnå ett effektivare samarbete.

Effektiv användning av Microsoft Teams: 5 tips för Teams inställningar

För effektiv användning av Teams krävs att man kollar och justerar olika inställningar efter behov. Använd tipsen om effektiv användning av Teams som en hjälp i ditt eget arbete och samarbetet med andra.

För framgångsrik implementering av Teams krävs enhetliga rutiner, utbildning och instruktioner

För att leveransen av en teknisk lösning med sina olika behov skall lyckas, organisationen bör ha en genomgripande strategi för bruktagning och intern service.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital