KONTAKTA
OSS

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
DE EFFEKTIVASTE LÖSNINGARNA FÖR INFORMATIONSHANTERINGEN

Solu Digital utnyttjar tekniker och verktyg från Microsoft att erbjuda lösningar och tjänster för olika behov.

Ta kontakt

Utbildningar

Vi genomför kundspecifika utbildningar och informationsinslag enligt kundens behov. Utöver utbildningar skapar vi också instruktionsvideor och -dokument anpassade till kundens miljö. Vi skräddarsyr våra utbildningar helt enligt kundens situation och önskemål och ordnar utbildningar i form av alltifrån traditionella utbildningsdagar till online-utbildningar och demos.

Våra utbildningsämnen:

Teams-utbildning

Skräddarsydd och mångsidig Microsoft Teams-utbildning för företag och organisationer. I utbildningen övar vi grundligt på att använda Teams.

Office 365-utbildning

Med våra Microsoft Office 365-utbildningar lär du dig att ta vara på Office 365:s möjligheter för att effektivisera ditt arbete.

SharePoint-utbildning

I den skräddarsydda SharePoint-utbildningen får hela personalen lära sig hur de kan använda sig av SharePoint i det dagliga arbetet, så att de kan koncentrera sig på det som är väsentligt i deras arbetsuppgifter.

Power BI-utbildning

I den skräddarsydda Power BI-utbildningen lär du dig att förstå de möjligheter som Power BI erbjuder för att effektivisera affärsverksamheten och ditt dagliga arbete.

Project-utbildning

I Microsoft Project-utbildningen lär du dig att använda verktyg för planering, hantering och rapportering av projektrelaterade resurser.

Power Platform-utbildning

På Power Platform-utbildningarna lär du dig att elektrifiera affärsverksamhetens processer genom att använda verktygen Microsoft Power Automate, Power Apps och Power BI.

”När Office 365 kom fick vi en känsla av att vi behöver en partner som har erfarenhet av att sätta upp sådana här miljöer sedan tidigare och hos Solu Digital hittade vi en sådan.”

Fackförbundet Pro

 

Läs mer i vår blogg
Bekanta dig med våra kundberättelser
Fråga våra experter om mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på en sammanfattning av våra expertartiklar på engelska direkt i din e-post en gång i månaden.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital