KONTAKTA
OSS

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
DE EFFEKTIVASTE LÖSNINGARNA FÖR INFORMATIONSHANTERINGEN

Solu Digital utnyttjar tekniker och verktyg från Microsoft att erbjuda lösningar och tjänster för olika behov.

Ta kontakt

Project-utbildning

Våra Microsoft Project-utbildningar erbjuder mångsidiga helheter för olika verktygs användningsändamål för planering, hantering och rapportering av projekt och tillhörande resurser.

Med våra Project-utbildningar lär sig din organisations personal att effektivisera projektledningen med Microsoft Project-produktfamiljens omfattande utbud av verktyg:

 • Lätta och lättanvända Project for the web erbjuder mångsidiga funktioner och visuella vyer i webbläsaren
 • Project-programmets arbetsbordsversion erbjuder effektiva ramar för hantering av projekt för små och stora team
 • Den robustare Project Online eller Project Server-tjänsten fungerar som projektcentrum i projektportföljen och därmed i effektiv hantering av projekt och enskilda projekt på organisationsnivå

Project-utbildningen lämpar sig för personer som ansvarar för planering och uppföljning av tidtabeller och resurser för projekt. Utbildningen skräddarsys för att motsvara – med utgångspunkt från den programversion som används – organisationens behov, inklusive en eventuell projektledningsmodell.

Dessa behov kombinerat med individens behov, med fokus på det väsentliga, skapas ramar för en effektiv och produktiv utbildning. Utbildningen kan vid behov delas i två eller fler delar, varvid man vid behov går vidare från grunderna till mer avancerad användning.

Fråga en expert om mer

Skräddarsydd Project-utbildning för er organisations behov

Den skräddarsydda Project-utbildningen som anpassas till er organisations behov och utmaningar säkerställer att användare med olika kunnandenivåer och roller får stöd. I samband med utbildningen kan vi tillsammans fastställa verksamhetssätt som effektiviserar användningen av verktygen, för att främja organisationens projektkultur.

Våra Microsoft-certifierade utbildare genomför utbildningar som närvaroundervisning och på distans
våra utbildare undervisar både i form av närvaroundervisning och på distans. Hur utbildningen genomförs beror på gällande rekommendationer och föreskrifter avseende covid-19.

Utbildningstillfällenas struktur och innehåll utformas och genomförs på det sätt som ni önskar, till exempel:

 • 2–3 timmars utbildningssessioner där deltagarna får en översiktsbild över projekthanteringsverktygets egenskaper och funktioner med hjälp av praktiska övningar
 • utbildningar av workshoptyp, där man tillsammans med organisationen utformarde bästa rutinerna och verksamhetssätten för användning av Project-programmet
 • framtagning av utbildningsmaterial såsom videor, skriftliga instruktioner och instruerande artiklarsom långsiktigt stöd i projektmedarbetarnas fortlöpande arbete.

Våra praktiska utbildningar säkerställer att alla medlemmar i organisationen effektivt kan utnyttja Project-verktygen i sitt eget projektarbete.

Project-utbildningens innehåll med ämnesområden

Innehållet i de skräddarsydda Project-utbildningarna varierar beroende på er organisations användningsbehov och mål. Våra utbildningar kan exempelvis innehålla typiska teman som kan kombineras enligt era behov:

 • Grundinställningar och användning av mallar
 • Hantering av projektets uppgiftsstruktur och tidtabell
 • Skapande och hantering av projektresurser
 • Hantering av ändringar av tidtabell eller resurser
 • Uppföljning av tidtabell och användning av programmet i styrningen
 • Budgetering och rapportering
 • Hantering av kostnader
 • Projekt- eller programledning med Project

Säkerställ din egen personals kunnande samt utveckling av en framgångsrik projektkultur genom utbildningshelheter och utbildningsinnehåll av hög kvalitet, som är skräddarsydda för er organisations behov.

Läs mer om våra lösningar för projektledning

Bekanta dig med våra kundberättelser:

Blev du intresserad av Project-utbildningen?

Kontakta Marko så skräddarsyr vi en utbildningshelhet som passar era behov!

Marko Koskela

+358 50 518 4758
marko.koskela@soludigital.fi

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på en sammanfattning av våra expertartiklar på engelska direkt i din e-post en gång i månaden.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital