KONTAKTA
OSS

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
DE EFFEKTIVASTE LÖSNINGARNA FÖR INFORMATIONSHANTERINGEN

Solu Digital utnyttjar tekniker och verktyg från Microsoft att erbjuda lösningar och tjänster för olika behov.

Ta kontakt

Företag

Solu Digital är en ledande utvecklare av digitalt teamarbete och Microsoft Gold-partner i Finland. Vi har verkat sedan 2011 inom lösningar och tjänster för datahantering och kunskapsledning. Vi har över 100 nöjda kunder från flera olika branscher, från små företag till stora organisationer.

Vårt omfattande lösnings- och tjänsteutbud täcker den moderna datahanteringens behov – läs mer om vårt tjänste- och produktutbud.

I våra lösningar använder vi Microsoft-teknik, bland annat SharePoint, Teams, Power BI, Power Apps och Project Online. Lösningarna är antingen på en server eller placeras i moln enligt dina önskemål.

”Solu Digitals referenser och förståelse för våra behov imponerade på oss, och därför kom också Office 365-lösningar in i bilden. Beslut om samarbete med Solu Digital togs snabbt.”

Panostaja

Bekanta dig med våra kundberättelser

Solu digital

Så här arbetar vi

Data är din konkurrensfördel.
Solu Digital genomför lösningar som främjar användning av data i vardagsarbetet och i dess utveckling. Tillsammans försäkrar vi att varje organisationsmedlem har rätt data vid rätt tidpunkt och i rätt format. På så sätt fattar vi bättre beslut.

Hitta en lösning som stödjer kommunikationens och företagets tillväxt.
För att teamarbetet och kommunikationen ska vara framgångsrik hittar vi de bästa lösningarna för ditt företag och lösningar som är optimerade för olika användningssituationer och människor. Vi erbjuder lösningar med Microsoft-teknik. De håller över tid. Du kan lita på att de har potential för kontinuerlig vidareutveckling.

En partner som erbjuder stöd under arbetslivets ständiga förändringar.
Införande av nya verktyg och verksamhetssätt utmanar alla att lära nytt och att ändra sina vardagsrutiner. Ändringen måste planeras och genomföras på ett sätt som gör det möjligt för alla att tryggt lära sig nytt och utveckla sitt arbete. Vi utbildar, instruerar och stödjer förändringen.

Vårt löfte

Vi skräddarsyr en hanteringsmodell som erbjuder data som ger dig en betydande konkurrensfördel.
Din organisations verksamhet effektiviseras och blir mer enhetlig, och alla hittar information på rätt plats vid rätt tidpunkt – också i mobilt arbete och på mobila enheter. Med våra analysverktyg leder du med kunskap och drar ifrån dina konkurrenter.

Du uppnår betydande besparingar.
Du kan slopa onödiga licenser, effektivisera din verksamhet, göra din organisations verksamhetssätt mer enhetliga och upptäcka onödiga överlappningar.

 

Meille töihin

Vi är en konsulterande partner.
En verklig kundkännedom är en hederssak för oss. Hos oss är du aldrig ensam: Av oss får du förutom systemens stödtjänster också sakkunniga bedömningar om framtidens utvecklingsbehov. Vi konsulterar, utbildar och hjälper dig att nå framgång – idag och i framtiden. För detta talar också att våra kunder är mycket nöjda och långvariga

Våra lösningar är smidiga, kostnadseffektiva, skräddarsydda och skalbara.
Tack vare vårt substans- och metodkunnande betalar du bara för det du behöver. Du kan sömlöst kombinera olika moduler och ta dem i bruk i din affärsverksamhet allt eftersom den utvecklas.

Vi respekterar en ren och fungerande miljö.

Vi har förbundit oss att främja en ren och fungerande miljö genom att följa principer om hållbar utveckling och livscykelplanering.

Med vår verksamhet strävar vi efter att:

  • planera och genomföra lösningar som sparar energi och andra naturtillgångar
  • använda videomöten och andra lösningar istället för resande
  • främja färdmedel som orsakar små utsläpp och undvika onödigt resande.
  • främja elektroniska beställningar och fakturor i både upphandlingar och försäljning.

Läs mer i vår blogg

”Solu är en sådan smidig aktör – de har mer och mer förstått vår affärsverksamhets behov och kunnat justera sitt eget arbete och erbjudande precis till det.”

Scania Finland

”Kundförståelsen för Solu Digitals experter är toppmodern! Du behöver aldrig vrida vad vi letar efter, men dina experter förstår direkt från vår värld vad vi behöver och vad som stöder vår verksamhet.”

Transmeri

 

 

Ta kontakt

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital