YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Solu 365®-työkalun päivitykset tehostavat työryhmien hallinnointia entisestään

Uudet Solu 365 -päivitykset tuovat lisää tehokkuutta työryhmien automaattiseen luontiin ja hallintaan. Uudet ominaisuudet, kuten automaattinen testaus, live template -mallipohjien hallinnointi ja ryhmien arkistointi parantavat Teams-työryhmien hallinnointia entisestään, säästäen aikaa ja kustannuksia.  

Automaattinen testaus 

Ajastettu toiminto testaa työryhmän provisioinnin kerran vuorokaudessa ja ilmoittaa mahdollisesta virheestä Solu Digitalille. Testiprovisiointi tehdään ohi ryhmien tilausluettelon ja jokaisen testiprovision jälkeen testiryhmä poistetaan.  

Ominaisuuden automaattisella toiminnallisuudella varmistetaan Solu 365® -ratkaisun saavutettavuus ja käytettävyys sekä nopeat korjaustoimenpiteet vikatilanteen esiintyessä. Organisaation tietohallinnon tai muun vastaavan osaston toimenpiteitä ei tarvita, kun käyttäjien raportoimia vikatilanteita ei tarvitse enää erikseen tiedottaa Solu Digitalille vianetsintää ja korjausta varten. 

Live template -ominaisuus 

Uusi ominaisuus mahdollistaa työryhmäkohtaisten resurssien mallipohjien muokkaamisen selaimella. Live template -pohjilla voidaan määritellä esimerkiksi mitä sisältöä SharePoint-sivuston sivuilla näkyy, mitä tiedostoja sivut sisältävät sekä millaiset näkymät tiedostokirjastoissa on käytössä. Myös luetteloissa käytetyt sisällöt ja näkymät ovat määriteltävissä erikseen valmiisiin mallipohjiin.  

Eri vaihtoehtoja pystyy kätevästi muokkaamaan selaimella, jolloin Solu 365 -ylläpitäjät voivat itse ylläpitää ja päivittää mallipohjia. Tämä vähentää tarvetta ulkoiselle työpanokselle ja lisää organisaation joustavuutta vastata haasteisiin ja muuttuviin tarpeisiin omalla aikataululla.  

Ryhmien arkistointi 

Teams-ryhmien arkistointiominaisuus Solu 365 Portfoliossa pitää tiedon aktiivisista ryhmistä ajan tasalla. Sillä saadaan Portfolio-näkymästä suodatettua pois ryhmät, jotka on arkistoitu. Portfolion kautta arkistoidut ryhmät katoavat näkymästä saman tien.  

Ominaisuuden yhteyteen kuuluu myös toiminnallisuus, jonka avulla Azuren ajastettu funktio ilmoittaa etukäteen työryhmälle määritellystä arkistointipäivämäärästä lähettämällä sähköpostin työryhmän omistajalle. Sähköpostin painikkeita käyttämällä omistaja voi valita, mikäli ryhmän elinkaarta jatketaan, vai annetaanko sen arkistoitua päivämäärän mukaisesti. Toiminnallisuus voidaan ottaa käyttöön asiakaskohtaisen arkistointiprosessin mukaan tarvittaessa. 

Uusien ominaisuuksien käyttöönottoon tarvittavan teknisen konfiguroinnin työmäärä on vähäinen sekä organisaation että Solu Digitalin puolelta. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä Solu 365 päivitysten käyttöönottoon liittyen, täytäthän tämän lomakkeen. 

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital