KONTAKTA
OSS

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
DE EFFEKTIVASTE LÖSNINGARNA FÖR INFORMATIONSHANTERINGEN

Solu Digital utnyttjar tekniker och verktyg från Microsoft att erbjuda lösningar och tjänster för olika behov.

Ta kontakt

Microsoft Viva Sales

Microsoft Viva Sales för att effektivera försäljningen

Microsoft Viva Sales är en applikationsutvidgning inom Microsoft Viva –produktfamiljen och finns till stöd i arbetet inom försäljning.

Viva Sales gör försäljningsarbetet smidigare med automatiserad lagring till och bearbetning av data i vilket som helst system med hjälp av Office 365 och Microsoft Teams. Applikationen avlägsnar behovet för manuell informationsmatning och frigör tid som kan användas till fokus på försäljning.

Effektivera kundrelationshanteringen med Microsoft Viva Sales:

  • Du kan förbättra produktiviteten då applikationen lagrar och hanterar din information automatiskt för dig.
  • Du kan fokusera på att bygga upp och hantera kundrelationer då applikationen möjliggör att det manuella arbetet inom informationshanteringen inte längre sysselsätter dig i vardagen.
  • Du kan förbättra effektiviteten genom att utnyttja den betydelsefulla information som fås av olika interaktiva situationer. 
  • Du kan fördjupa din kundförståelse med hjälp av konversations-AI:ns samtalssammanfattningar och -funktionsåtgärder i Teams-möten.
  • Du kan främja försäljningen med hjälp av AI-baserade uppföljningsförslag och påminnelser som skapats för slutförandet av affärer.
  • Du kan förverkliga delandet av kundinformation och kundåtgärder inom organisationen.  

Viva Sales dokumenterar automatiskt åtgärder som slutförts till kunduppgifterna – till exempel skickade epost och Teams-möten som hållits.

Direkt anslutning från Outlook till CRM-systemet underlättar tilläggandet av epostens avsändare till kundkontakt med ett klick. Med hjälp av LinkedIn-plugin kan man lätt läsa personens profilinformation.  

Då en försäljare förbereder sig för ett möte, kan hen bekanta sig med kundens eller den potentiella kundens information i förväg i samband med kalenderinbjudan.

I Viva Sales ser du andra medarbetare i din organisation som varit i kontakt med samma kund/person, och på så sätt kan du dra nytta av all information som finns till godo genom att öppna Teams-diskussionen i Outlook med din kollega.  Genom att använda @ får du upp kundens information som en kortvy för inspektion och för redigering vid behov.  

Försäljaren ser samma kunduppgifter direkt i Teams-mötet med kunden. Då mötet framskrider föreslår Viva Sales åtgärder i realtid under samtalet, och anteckningar är då inte nödvändiga.

Applikationen skapar en sammanfattning av mötet och gör automatiskt uppgifter för åtgärder om ärenden som nämnts under samtalet. Konversations-AI analyserar samtalets känslomässiga nivåer så att försäljaren får djupare insikt över interaktionerna med kunden.

Försäljarens hantering av kunduppgifter och -åtgärder blir lättare i den sammanfattande Excel-vyn, dit uppgifterna lagras automatiskt.

Viva Sales är på kommande under fjärde kvartalet år 2022.  

Läs mer om våra skolningstjänster

Vill du veta mer om Microsoft Viva Sales-applikationen och hur den förbättrar försäljningseffektiviteten?

Kontakta Marko:

Marko Koskela
Chief Commercial Officer, Partner

050 518 4758
marko.koskela@soludigital.fi

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital