Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Microsoft Viva

Microsoft Viva on monipuolinen työntekijäkokemusalusta työntekijöiden ja tiimien arjen tueksi, joka auttaa viihtymään ja menestymään töissä. Se kokoaa yhteen viestinnän, tiedot, oppimisen, resurssit ja näkemykset osana Microsoft 365:n ja Microsoft Teamsin yhteistyö- ja tuottavuustyökaluja.

Entistä hajautuneemmassa ja digitaalisemmassa työympäristössä vaaditaan yrityskulttuuria, työssäoppimista ja työntekijöiden hyvinvointia tukevia ratkaisuja. Yhdistämällä teknologiaa, dataa ja näkemystä, Microsoft Viva auttaa organisaatioita luomaan kestävämpiä ja innovatiivisempia työpaikkoja sekä menestyvän kulttuurin, jossa työntekijät ovat sitoutuneita ja johtajat inspiroituneita.

On aika uudistaa työntekijöiden kokemusta, luoda muuttuvaan työelämään sopeutuvia ja oivaltavia organisaatiokulttuureja, jotka ottavat huomioon työntekijöiden erilaisuuden esimerkiksi työskentelytavoissa, tiedonhaussa ja oppimisessa. Investoimalla luovuuteen, osallistamiseen ja hyvinvointiin organisaatiot voivat tukea työntekijöitä ja tiimejä tekemään parhaansa.

Microsoft Viva -työntekijäkokemuksen hallinta-alusta tarjoaa työkaluja, jotka yhdistävät työntekijöiden hyvinvoinnin, oppimisen, viestinnän, tiedon löytämisen sekä työntekijöiden osallistamisen luonnolliseksi osaksi työskentelyä. Alustan avulla organisaatiot voivat luoda työympäristön, joka asettaa työntekijät etusijalle ja täten parantaa liiketoiminnan tuloksia.

Microsoft Viva tukee kokonaisvaltaisen työntekijäkokemuksen rakentamista

Räätälöidyn työntekijäkokemuksen keskeiset osa-alueet samalle alustalle yhdistävä ja Microsoft 365- ja Teams-ympäristöä hyödyntävä Microsoft Viva:

 • Valjastaa osaamisen ja asiantuntemuksen kaikkien työntekijöiden käyttöön
  • Microsoft Viva Topics tunnistaa, käsittelee ja järjestää sisällön ja osaamisen automaattisesti koko organisaatiossa, minkä ansiosta työntekijöiden on helppo löytää tietoa ja hyödyntää sitä.
 • Tehostaa kulttuuria ja viestintää jokaisella organisaation tasolla
  • Microsoft Viva Connections on porttisi nykyaikaiseen osallistamiskokemukseen, joka on suunniteltu ottamaan kaikki mukaan toimintaan ja keskusteluihin sekä pitämään kaikki työntekijät ajan tasalla.
 • Nopeuttaa koulutusta ja kasvua
  • Microsoft Viva Learning tukee työntekijöitä muodollisessa ja epämuodollisessa oppimisessa juuri silloin, kun sitä tarvitaan, helpottaen työntekijöiden oppimista joustavasti työn tekemisen lomassa.
 • Tasapainottaa tuottavuutta ja hyvinvointia
  • Microsoft Viva Insights auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään tietoon perustuvien, yksityisyyttä suojaavien näkemysten ja suositusten avulla tuottavuuden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tieto ja osaaminen (Viva Topics)

Microsoft Viva Topics tarjoaa työkalun tiedon ja asiantuntijoiden löytämiseen organisaation sisällä yhdistämällä, jäsentämällä, hallitsemalla ja suojaamalla organisaatiosi osaamista sekä asiantuntemusta tekoälyn avulla ja tarjoamalla sitä Microsoft 365:ssä.

Työntekijöiden on helppo löytää tietoa ja hyödyntää sitä Viva Topicsin tarjotessa automaattisesti haettuun aiheeseen liittyviä dokumentteja, keskusteluita, videoita ja ihmisiä. Nopeat ja tarkemmat hakutulokset parantavat tiedon löydettävyyttä Viva Topicsin hyödyntäessä tekoälyä sekä Microsoft 365:n, Teamsin ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajien dataa.

Microsoft Viva Topics on nyt saatavilla lisäosana yritysten Microsoft 365 -paketteihin.

Osallistava kulttuuri ja viestintä (Viva Connections)

Microsoft Teamsiin lisättävä Microsoft Viva Connections -sovellus tarjoaa pääsyn personoituun digitaaliseen työympäristöön, joka sisältää työssä menestymisessä tarvittavia uutisia, keskusteluja ja työkaluja sekä sisäisen viestinnän materiaalit, kuten ohjeistukset, yritysesitykset ja toimintalinjaukset, jotka ovat helposti työntekijöiden saatavilla. Viva Connections tuo intranetin suoraan Teams-sovellukseesi.

Viva Connections auttaa organisaatioita rakentamaan osallistavaa yrityskulttuuria ja viestintää, jossa kaikkien työntekijöiden mielipide merkitsee. Sovelluksen avulla henkilöstö voi luoda kontakteja aina johtoportaasta myymälään, määrittää tiimejä sekä inspiroida ja kannustaa kollegoita. Viva Connectionsin avulla organisaation kaikki työntekijät voivat helposti osallistua ja vaikuttaa mielipiteillään ja näin vahvistaa virtuaalista luottamuksen ja yhteisöllisyyden tunnetta.

Microsoft Viva Connections on nyt saatavilla työpöytäversiona ja mobiilisovelluksena myöhemmin tänä vuonna.

Lataa Microsoft Teams -oppaat

Lataa oppaamme Teams-ryhmien sujuvaan hallintaan ja helpota organisaatiosi virtuaalityöskentelyä. Jätä yhteystietosi ja lähetämme oppaat sähköpostiisi.

Taidot ja kasvu (Viva Learning)

Microsoft Viva Learning tarjoaa työkalun, joka kokoaa yhteen paikkaan organisaation omat oppimateriaaIit, LinkedIn Learningin ja Microsoft Learning -resurssit sekä materiaalit kolmannen osapuolen palvelutarjoajilta. Sovellus auttaa käyttäjiä selaamaan, seuraamaan ja jakamaan laajaa sisältövalikoimaa kattavista kokonaisuuksista yksittäisiin oppimissisältöihin.

Viva Learning auttaa työntekijöitä hyödyntämään koulutuksia ja ammatillisen kehittymisen tilaisuuksia entistä paremmin osana työpäivää, luonnollisesti ja ilman häiriöitä. Microsoft Viva Learning tekee oppimisesta ja henkilökohtaisesta kasvusta luonnollisen osan työskentelyä helposti ja hyödyllisesti. Sovellus kannustaa kasvukulttuuriin, joka auttaa työntekijöitä saavuttamaan potentiaalinsa.

Microsoft Viva Learning on nyt saatavilla ennakkoversiona valikoiduille käyttäjille.

Tuottavuus ja hyvinvointi (Viva Insights)

Microsoft Viva Insights tarjoaa työntekijöille yksilöityjä, yksityisiä suosituksia merkityksellisillä tiedoilla ja toimilla niissä Microsoft 365 -sovelluksissa, joita työntekijät käyttävät päivittäin. Sovellus auttaa heitä pitämään säännöllisiä taukoja, keskittymään paremmin oppimiseen ja työhön, vahvistamaan vuorovaikutusta kollegoiden kanssa ja tunnistamaan omaa työskentelyä parantavat mahdollisuudet.

Esimiehille ja johtajille Viva Insights tarjoaa näkyvyyden työn normeihin, jotka voivat johtaa työuupumukseen työajan ulkopuolella tehtävän työn, liiallisen kokousten määrän tai liian lyhyen keskeytyksettömän työajan vuoksi. Tunnistamattomista koostetiedoista luodut, organisaatiota koskevat näkemykset sekä tutkimukset tukevat johtoa parhaiden käytäntöjen määrittelemisessä.

Työntekijöiden henkilökohtaisen hyvinvoinnin ollessa etusijalla ja tasapainossa tuottavuuden kanssa, organisaatiot voivat edistää kulttuuria, jossa sekä työntekijät että organisaatio menestyvät.

Viva Insightsin näyttämät henkilökohtaiset merkitykselliset tiedot ovat käytettävissä millä tahansa Microsoft 365 -käyttöoikeudella. Esimiehen ja johtajan merkitykselliset tiedot vaativat Workplace Analytics -käyttöoikeuden.

Microsoft Viva Insights on saatavilla Microsoft 365 -käyttäjille.

Tutustu asiakastarinoihimme:

Lue lisää asiantuntijoidemme artikkeleista:

Haluatko kuulla lisää Microsoft Vivasta ja kuinka se integroituu osaksi organisaatioiden kulttuuria?

Ota yhteyttä Markoon.

Marko Koskela
Chief Commercial Officer, Partner

050 518 4758
marko.koskela@soludigital.fi

  Tilaa uutiskirje

  Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

  SOLU DIGITAL ESPOO

  c/o Innovation Home Finland
  Tekniikantie 2
  02150 Espoo

  Katso kartta

  SOLU DIGITAL TURKU

  Yliopistonkatu 26 B
  20100 Turku

  Katso kartta

  L&T     

  Copyright © 2022 Solu Digital