YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Solu Digital kehittää intranetistä oppimisen alustan Academy of Brainin mikrokursseilla

15.3.2024

Solu Digital tarjoaa intrapohjaisia oppimisratkaisuja yhteistyössä Academy of Brainin kanssa

Digitaalisen tiimityön johtavana kehittäjänä olemme aloittaneet yhteistyön Academy of Brainin kanssa tuodaksemme organisaation sisäisiä oppimisratkaisuja asiakkaillemme. Tämä yhteistyö on askel kohti introjen innovatiivista hyödyntämistä, jolloin psykologisten työelämätaitojen oppimissisältö on helposti saavutettavissa.

Academy of Brainin tutkittuun tietoon perustuvat mikro-opintovideot ovat nyt saatavilla osana Solu Digitalin tarjoamia SharePoint-introja ja Microsoft Viva Learning -sovelluksen koulutustarjontaa. Tämä tekee oppimisesta helppoa ja nopeaa noin viiden minuutin mittaisien videoiden ansiosta.

Yhteistyö tuo Solu Digitalin tarjontaan merkittävää osaamista organisaatioiden henkilöstön osaamisen kehittämiseen yhdistämällä psykologiset työelämätaidot edistyneisiin digitaalisiin ratkaisuihin työelämän tehostamiseksi ja kuormituksen vähentämiseksi.

Psykologiset työelämätaidot viittaavat kykyihin ja osaamiseen, jotka auttavat yksilöä menestymään työelämässä. Esimerkiksi Academy of Brain tarjoaa mikro-oppimisvideoita sellaisista teemoista kuin moderni johtajuus, inhimillinen tuottavuus ja hyvinvointi, vuorovaikutus, yhteistyö ja kasvun ajattelutapa.

Nämä taidot voivat auttaa yksilöitä navigoimaan haastavissa tilanteissa, työskentelemään tehokkaasti tiimeissä ja kehittämään kasvun ajattelutapaa, joka auttaa jatkuvasti kehittymään ja mukautumaan työpaikan muutoksiin.

Academy of Brainille yhteistyö on merkittävä osa heidän missiotaan työskennellä inhimillisemmän työelämän puolesta. Academy of Brainin mikrokoulutusten laajentuessa Microsoftin SharePoint-intranetteihin potentiaalinen toimintakenttä moninkertaistuu niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Sisäiset oppimisratkaisut mahdollistavat Solu Digitalin ja Academy of Brainin asiakkaille saumattoman pääsyn oppimiseen, alhaisemmat oppimiskynnykset, suuremmat Intran käyttöasteet ja paremman viestinnän tehokkuuden.

Solu Digital on sitoutunut kehittämään digitaalisia ratkaisuja erilaisiin organisaation tarpeisiin varmistaen sujuvan ja tietoturvallisen työn ajasta ja paikasta riippumatta. Yhdessä Academy of Brainin kanssa luomme entistä inhimillisempää ja tehokkaampaa työelämää.

Lue lisää: Kehitä osaamistasi työelämätaitojen mikro-opinnoilla

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital