YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Solu 365 SaaS nyt saatavilla Microsoft Azure Marketplacesta

17.5.2022

Microsoft Azure -asiakkaat maailmanlaajuisesti pääsevät nyt käyttämään Solu 365:tä hyödyntäessään Azuren skaalautuvuutta, luotettavuutta ja ketteryyttä sovelluskehityksen edistämisessä ja liiketoimintastrategioiden muokkaamisessa.

ESPOO, Suomi—22. huhtikuuta, 2022 —Solu Digital, Suomen johtava digitaalisen tiimityön kehittäjä, ilmoitti tänään lippulaivatuotteensa Solu 365:n saatavuudesta Microsoft Azure Marketplace -verkkokaupassa, joka tarjoaa sovelluksia ja palveluita Azure-käyttöön. Solu Digitalin asiakkaat voivat nyt hyödyntää tuottavaa ja luotettavaa Azure-pilvialustaa virtaviivaistetun käyttöönoton ja hallinnan avulla.

Lisäksi Solu 365 -asiakkaat voivat nyt saada automaattisen työryhmän provisioinnin Microsoft 365 -tileihin palveluna Azuren kautta.

“Solu 365 tuo rakennetta ja läpinäkyvyyttä yhteistyöhön. Se auttaa asiakkaitamme pitämään Teams-ympäristönsä siistinä ja selkeänä, sanoo Solu Digitalin hallituksen puheenjohtaja Jari Kyläjärvi. ”Solu 365:n käyttöönotto hallintomallin kanssa voi parantaa merkittävästi yhteistyötyökalujen käyttöönottoa ja yhdenmukaistamista Microsoft Teamsissa.”

Solu Digital pitää tietoa kilpailuvalttina ja pyrkii löytämään asiakkailleen ratkaisuja, jotka tukevat heidän johtamistansa ja kilpailuetua.

Solu 365 SaaS auttaa kohdistamaan tavoitteita, virtaviivaistamaan prosesseja ja tukemaan käyttäjiä tekemään mielekästä yhteistyötä. Se tarjoaa asiakkaille käyttötapauslähtöistä automaatiota, joka auttaa kehittämään ja tukemaan yhteistyötä sekä niihin liittyviä yhteisiä käytäntöjä. Solu 365 toimii parhaiten, kun se otetaan käyttöön yhdessä Solu 365 Portfolio -sovelluksen kanssa sekä Teamsin henkilökohtaisena sovelluksena että SharePoint-verkko-osana. Solu 365 Portfolio takaa läpinäkyvyyden ja helpon pääsyn kaikkiin Teamsin tiimeihin ja yhteistyötyökaluihin.

Microsoftin Microsoft Azure Platform -liiketoiminnan pääjohtaja Jake Zborowski sanoi: ”Olemme iloisia voidessamme toivottaa Solu Digitalin Solu 365 -ohjelmiston tervetulleeksi Microsoft Azure Marketplaceen, mikä tarjoaa kumppaneillemme erinomaisen näkyvyyden pilviasiakkaille ympäri maailmaa. Azure Marketplace tarjoaa maailmanluokan laatukokemuksia maailmanlaajuisilta luotettavilta kumppaneilta ratkaisuilla, jotka on testattu toimimaan saumattomasti Azuren kanssa.”

Azure Marketplace on verkkokauppa pilviratkaisuille, jotka on sertifioitu toimimaan Azuressa. Azure Marketplace auttaa yhdistämään innovatiivisia, pilvipohjaisia ratkaisuja etsiviä yrityksiä kumppaneihin, jotka ovat kehittäneet käyttöön valmiita ratkaisuja.

Solu Digital

Solu Digital Oy on johtava digitaalisen tiimityön kehittäjä, joka toimittaa ja kehittää Microsoftin teknologioita hyödyntäviä tiedonhallintaratkaisuja. Vuonna 2011 perustettu yritys on Microsoft Gold -kumppani Suomessa, jonka ratkaisut ja palvelut kattavat nykyaikaisen tiedonhallinnan tarpeet. Solu Digital on sitoutunut edistämään puhdasta ja toimivaa ympäristöä kestävän kehityksen ja elinkaarisuunnittelun periaatteiden kautta. www.soludigital.fi  www.soludigital.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital