YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Projectin ja Plannerin yhdistelmällä hankkeet ja tehtävät hallintaan

5.9.2017

Project Online

Project Online on monipuolinen työkalu, kun yrityksessä tarvitaan kehittynyttä projektityöympäristöä. Tällöin projektipäälliköt voivat suunnitella projekteja Project Web App -liittymässä tai MS Project -työasemaohjelmassa. He voivat aikatauluttaa tehtävät ja suunnitella resursointia sekä tarkastella asiantuntijoiden kuormitusta. Salkkunäkymät kertovat projektien tilanteesta. Projektityömpäristö voidaan monipuolisesti konfiguroida yrityksen tarpeisiin.

Planner

Kun yrityksessä on käytössä Office 365 -ympäristö, on mahdollista hankkia työryhmälle Planner-työkalu. Sen avulla työryhmä voi kätevästi luoda uusia suunnitelmia, järjestää ja määrittää tehtäviä, jakaa tiedostoja, keskustella työtehtävistä ja päivittää edistymistä.

Project Onlinen ja Plannerin yhteiskäyttö

Edellä mainitut välineet on mahdollista integroida toimimaan yhdessä käyttämällä esimerkiksi ilmaista FluentPro:n toteuttamaa laajennusta.

Tällöin Project Onlinessa projektipäällikkö luo projektin ja aikatauluttaa tehtävät. Tämän jälkeen työntekijät näkevät tehtävät Plannerissa ja voivat raportoida tehtävien edistymisestä. Kaksisuuntaisen integraation avulla edistymätiedot päivittyvät Project Onlineen.

Kerromme mielellämme lisää kokemuksistamme Microsoftin projektityöympäristöjen sovittamisesta organisaatioiden tarpeisiin.

Mikko Sorsa
seniorikonsultti

Julkaistu: 5.9.2017

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste asiantuntija-artikkeleistamme suoraan sähköpostiisi.

L&T      

Copyright © 2024 Solu Digital