YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Projektinhallinnan johtava konsultti (Senior Consultant)

Etsimme lisää asiantuntemusta Projektinhallinnan asiakasprojekteihin asiakkaidemme kasvavaan tarpeeseen. Kanssamme pääset kehittämään asiakkaidemme tiedonhallinnan ja tiedolla johtamisen ratkaisuja julkisen ja yksityisen sektorin puolella hyvällä hengellä tiiviissä porukassa.

Toteutamme projektinhallinta- ja dokumentinhallintaratkaisuja Microsoft Teamsilla ja Power -tuoteperheen sovelluksilla, tukeutuen omiin tuotteisiimme ja uudelleenkäytettäviin malleihin sekä räätälöiden asiakastarpeen mukaan.

Tehtäväsi on auttaa asiakkaitamme projektinhallinnan ratkaisujen suunnittelussa ja rakentamisessa osana projektitiimiä, keskittyen asiakkaan tarpeiden huomioimiseen.

Odotamme, että sinulla on vankka kokemus projektinhallinnasta sekä siinä käytettävistä työvälineistä, ja pystyt toteuttamaan ratkaisut laadukkaasti asiakkaalle asti.

Haemme henkilöä, joka:

  • haluaa jakaa tietoa
  • haluaa oppia uutta
  • on valmis tekemään yhteistyötä asiakkaiden kanssa
  • haluaa osallistua ja johtaa aktiivisesti.

Osaamisalueesi:

Sinulla on kokemusta projektinhallinnan kulttuurin kehittämisestä ja Microsoftin työvälineiden käytöstä projektienhallinnan työvälineinä. Olet työskennellyt projektipäällikkönä tai muussa roolissa projektitoimistossa.

Jos sinulla ei vielä ole kokemusta Microsoftin Project for the Web -ratkaisusta, niin ei hätää – tärkeintä on halusi oppia uutta ja soveltaa osaamistasi asiakaan tarpeiden ratkaisemiseen. Me Solulla tuemme osaamisen kehittämistä työn ohella oman ammattitaidon ja kiinnostuksen mukaan.

Työnkuvaan tulee kuulumaan Project for the Webin lisäksi:

  • Microsoft 365, erityisesti Microsoft Teams ja SharePoint Online
  • Power BI ja muut Power-tuoteperheen työkalut
  • Solu 365 ja muut Solun kehittämät valmisratkaisut

Tarjoamamme työtehtävät ovat luonteeltaan vakinaisia ja niissä on mahdollisuus joustavaan työaikaan ja etätyön tekemiseen.  

Työtehtäväsi tarkempi sisältö, palkkaus sekä edut sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta.

Tervetuloa hyvällä tiimihengellä varustettuun tiiviiseen työyhteisöön, joka koostuu alansa innostuneista ja asiakkaiden kiittämistä ammattilaisista.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteeseen jobs@soludigital.fi

Solu Digital Oy on digitaalisen tiimityön johtava kehittäjä, joka toimittaa ja kehittää tiedonhallinnan ratkaisuja Microsoft-teknologioilla. Vuonna 2011 perustettu yritys on Microsoft Solutions Partner, jonka ratkaisu- ja palveluvalikoima kattaa monipuolisesti modernin tiedonhallinnan tarpeet.

L&T     

Copyright © 2023 Solu Digital