YHTEYS-
TIEDOT

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
09 3154 6677 info@soludigital.fi
Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Power Platform -konsultti

Etsimme Power Platform -konsulttia kehittämään asiakkaidemme data- ja analytiikkaratkaisuja.

Kanssamme pääset kehittämään asiakkaidemme tiedonhallinnan ja tiedolla johtamisen ratkaisuja julkisen ja yksityisen sektorin puolella hyvällä hengellä tiiviissä porukassa.

Power Platform -konsulttina olet vastuussa asiakkaidemme Power Platform -ratkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta.

Haemme henkilöä, joka on:

  • asiakaslähtöinen
  • tiimipelaaja
  • hyvä viestijä.

Osaamisalueesi:

Sinulla on vahvaa osaamista Power Platform -työkaluista, kuten Power Apps, Power Automate, Power BI, Power Pages ja Power Virtual Agents sekä Dataverse.

Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään omaa osaamistasi jatkuvasti sekä omaat tai olet halukas suorittamaan osaamisalueeseesi liittyviä Microsoft sertifiointeja.

Tarjoamamme työtehtävät ovat luonteeltaan vakinaisia ja niissä on mahdollisuus joustavaan työaikaan ja etätyön tekemiseen. 

Työtehtäväsi tarkempi sisältö, palkkaus sekä edut sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta.

Tervetuloa hyvällä tiimihengellä varustettuun tiiviiseen työyhteisöön, joka koostuu alansa innostuneista ja asiakkaiden kiittämistä ammattilaisista.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteeseen jobs@soludigital.fi

Solu Digital Oy on digitaalisen tiimityön johtava kehittäjä, joka toimittaa ja kehittää tiedonhallinnan ratkaisuja Microsoft-teknologioilla. Vuonna 2011 perustettu yritys on Microsoft Solutions Partner, jonka ratkaisu- ja palveluvalikoima kattaa monipuolisesti modernin tiedonhallinnan tarpeet.

L&T     

Copyright © 2023 Solu Digital