Ajankohtaista

Solu Digitalin Asiakaspäivä torstaina 31.1.2019

Lämpimästi tervetuloa Solu Digitalin Asiakaspäivään torstaina 31.1.2019 Espoon Otaniemeen! Tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus päästä kuulemaan tuoreimmat kuulumiset Microsoftin tuotteista,  julkistukset Solu Digitalin palveluista sekä ennen kaikkea verkostoitumaan kollegoiden kanssa. Pääset työpajoissa pureutumaan aihekohtaisesti syvemmälle ja tilaisuuden kruunaavat erinomaiset Keynote-puheenvuorot liittyen PowerPlatformsiin, Solu 365:een sekä  luottamuksen rakentamiseen virtuaalisissa tiimeissa.

Solu Digital valittiin Iin kunnan intranet-toteutuksen toimittajaksi
Iin kunta toteuttaa uuden intranetinsa Office 365 -alustalle ja valitsi tarjouskilpailun perusteella toimittajaksi Solu Digitalin. Intranetin toteutuksen ensimmäinen vaihe käynnistyy marraskuussa. Solu on aiemmin toteuttanut tietojärjestelmäprojekteja mm. seuraaville kunnille ja kaupungeille: Turku, Vantaa, Kerava, Raisio, Hyvinkää ja Oulu.

Solu Digital mukana Projektipäivillä
Solu on mukana Projektipäivillä 31.10.-1.11. Asiakkaamme Suomen Messujen projektipäällikkö Sari Liljelund pitää puheenvuoron projektitoiminnan muutosjohtamisesta ti 31.10. klo 11.35 (Sali 208). Seniorikonsultti Arno Hakkarainen pitää ti 31.10. klo 11.40 alkaen puheenvuoron Projektitiimien ”kuumimmat” työkalut – Day in a Life (Silent presentations, Microsoftin ständi) ja seniorikonsultti Mikko Sorsan teemana ke 1.11. klo 13.10 on Innovaatioista tuotantoon – innovaatioprojektien hallinta (Silent presentations, Microsoftin ständi).

Solun Espoon toimisto muuttaa 15.6. Innovation Houseen Otaniemeen
Uusi osoitteemme on 15.6. alkaen Tekniikantie 2, 02150 Espoo. Tervetuloa vierailemaan toimistollemme!

Webinaari 20.4. klo 9-10: Innovaationhallinnan 360
Microsoft ja Solu Digital järjestävät yhdessä webinaarin innovaationhallinnasta Microsoft-teknologioilla. Webinaarissa mukana Henry Scheinin, Mikko Sorsa ja Marko Koskela Solusta ja Ari Suominen Microsoftilta. Ilmoittaudu mukaan!.

Webinaari 9.2. klo 9-10: Project Online tehokäyttöön
Seniorikonsultti Mikko Sorsa perehdyttää osallistujat Project Onlinen tehokäyttöön antamalla vinkkejä ja keskustelemalla kokemuksista webinaarin osallistujien kanssa. Varaa aika ja osallistu mukaan 45 minuutin tehosettiin ilmoittautumalla meilitse.

Webinaari 11.1.2017 klo 9-10: Asiakkuuksien ja projektien hallinta pilvipalveluilla
Solu Digitalin asiantuntijat Arno Hakkarainen ja Mikko Sorsa ovat mukana Microsoftin webinaarissa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Projektipäivät 1.-2.11.
Solu Digital on kumppanina mukana Projektipäivillä. Lue lisää tapahtumasta.

Työkalupäivä – ToolsDay 31.8.
Solu Digital on kumppanina mukana Työkalupäivässä. Tapahtuma keskittyy IT-palvelujohtamisen, projektijohtamisen ja IT-valvonnan työkalujen hyödyntämiseen, hallintaan, käyttöönottoon ja jokapäiväiseen toimintaan.
Lue lisää tapahtumasta.

Verstas on vuoden intranet
VR Groupin Verstas on vuoden paras intranet. Tilaajan projektipäällikkönä toteutuksessa toimi Henry Scheinin.
Lue lisää täältä.

Solu Digital on mukana Hanselin puitesopimuksessa alihankkijana
Solu Digital on valtionhallinnon sopimustoimittaja Codemen Oy:n alihankkija seuraavilla osa-alueilla:
A) Projektinhallinta‐ ja integraattoripalvelut
B) Määrittely- ja arkkitehtuuripalvelut
C) Sovellus‐ / ohjelmistokehitys ja ylläpito
D) Ratkaisukehitys ja ylläpito
E) Testauspalvelut
F) Tietoturvallisuus, auditoinnit ja varautuminen.

Lisätietoja aiheesta antaa Marko Koskela, 050 518 4758, marko.koskela (at) soludigital.fi.

Solu Digital ylsi SharePoint ja Office 365 HPR -seminaarin demokisan voittoon
Kisajärjestäjän tiedotteen mukaan voitto heltisi koska “Toteutuksessa oli luovasti hyödynnetty eri tekniikoita ja palveluita. Myös itse demo esittäjien rooleineen toimi hyvin.” Lue lisää täältä.

<!–